• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 7 32 biti 64 bite format atmadan çevirmek

Hocam BU UEFI Ne İşe Yarıyor öncedende bu konu hakkında yazı açtığımda bu UEFI mevzusu denildi bilgisayarımı 1 ay düzeltemimiştim bu işe girmek istemiyorum
PC nin hızlı açılmasına yarar. Daha az sorunludur. UEFI olarak hazırlayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam BU UEFI Ne İşe Yarıyor öncedende bu konu hakkında yazı açtığımda bu UEFI mevzusu denildi bilgisayarımı 1 ay düzeltemimiştim bu işe girmek istemiyorum
Ben sizi hatırladım. En son PC açılmıyordu. :D O sorun birdaha olmayacak. Çünkü temiz format atıyoruz UEFI olarak. UEFI olmalı.

Ben sizi hatırladım. En son PC açılmıyordu. :D O sorun birdaha olmayacak. Çünkü temiz format atıyoruz UEFI olarak. UEFI olmalı.

Son düzenleme:
PC nin hızlı açılmasına yarar. Daha az sorunludur. UEFI olarak hazırlayın.

Olsun Ben Yine Güvenemiyorum BU UEFI Olayına Normal Bi Şekilde Atıcam Format Yavaş Açılsın sadasjdsadas