Kurarak anlayabilirsin ya da içinde birden fazla edisyon var ise mimari kısmından anlayabilirsin.Dostlar ben aylar öncesinden Windows 10 için format USB hazırlamıştım. Ama şimdi kaç bit hazırladığımı hatırlamıyorum. Flashın içindekilerin 64 mü 32 bit mi olduğunu nasıl anlarım?
Kurarak anlayabilirsin ya da içinde birden fazla edisyon var ise mimari kısmından anlayabilirsin.
Ya da USB nin içinden EFI\BOOT dizinine gelin. Eğer içinde bootx64.efi varsa 64 eğer bootia32.efi varsa 32 bittir.Mimari kısmından anlama işini nasıl yapıcam
UEFI kurmaya yarayan dosyanın adı bootmgfw.efi ise biraz zor.Ya da USB nin içinden EFI\BOOT dizinine gelin. Eğer içinde bootx64.efi varsa 64 eğer bootia32.efi varsa 32 bittir.
Yalnız USB'ye yazdırılmış Windows 10 kalıbından bahsediyoruz.UEFI kurmaya yarayan dosyanın adı bootmgfw.efi ise biraz zor.
Otomatik Kullan'ı kapatırız kardeşim sorun değil.Yalnız USB'ye yazdırılmış Windows 10 kalıbından bahsediyoruz.![]()
Otomatik Kullan'ı kapatmak nasıl oluyor abicim.Otomatik Kullan'ı kapatırız kardeşim sorun değil.
Otomatik Kullan'ı kapatmak nasıl oluyor abicim.![]()
Otomatik Kullan'ın kapatılması, USB'ye yazdırılmış bir Windows 10 sürüm mimarisinin öğrenilmesine nasıl bir katkı sağlıyor, bir bağlantı kuramadım açıkçası. Konuda hangi soruya cevap aranıyor, bir bak istersen.Winzort 10'da kaldırdılar mı yoksa?
Yazdıklarından bir şey çıkmıyor:Anlamadın sen, onun yerine sağ tıkla, araştır de.
Anlamıyorsan anlama be.Yazdıklarından bir şey çıkmıyor:
İlk olarak EFI\BOOT'da "bootmgfw.efi" dosyası varsa zor, dedin
Sonra Otomatik Kullan'ı kapatırız dedin
Şimdi de sağ tıkla araştır diyorsun
İyi de neyi, ne için araştırıyoruz?
Yazdıklarını senin bile anladığını sanmıyorum, ya neyse artık.
Bu konuda verilebilecek yanıtlar zaten paylaşılmış.
Adam haklı yalnız.Anlamıyorsan anlama be.