- Reaksiyon puanı
- 19,246
UEFI olarak hazırlayın önce.Hocam orada yazan bütün işlemleri yapacağım büyük ihtimal sorun çıkmaz herhalde orada yazanlara yaparsam kolay bişey sanırım
UEFI olarak hazırlayın önce.Hocam orada yazan bütün işlemleri yapacağım büyük ihtimal sorun çıkmaz herhalde orada yazanlara yaparsam kolay bişey sanırım
Hocam BU UEFI Ne İşe Yarıyor öncedende bu konu hakkında yazı açtığımda bu UEFI mevzusu denildi bilgisayarımı 1 ay düzeltemimiştim bu işe girmek istemiyorumUEFI olarak hazırlayın önce.
PC nin hızlı açılmasına yarar. Daha az sorunludur. UEFI olarak hazırlayın.Hocam BU UEFI Ne İşe Yarıyor öncedende bu konu hakkında yazı açtığımda bu UEFI mevzusu denildi bilgisayarımı 1 ay düzeltemimiştim bu işe girmek istemiyorum
Ben sizi hatırladım. En son PC açılmıyordu.Hocam BU UEFI Ne İşe Yarıyor öncedende bu konu hakkında yazı açtığımda bu UEFI mevzusu denildi bilgisayarımı 1 ay düzeltemimiştim bu işe girmek istemiyorum
 O sorun birdaha olmayacak. Çünkü temiz format atıyoruz UEFI olarak. UEFI olmalı.
 O sorun birdaha olmayacak. Çünkü temiz format atıyoruz UEFI olarak. UEFI olmalı.Ben sizi hatırladım. En son PC açılmıyordu.Hocam BU UEFI Ne İşe Yarıyor öncedende bu konu hakkında yazı açtığımda bu UEFI mevzusu denildi bilgisayarımı 1 ay düzeltemimiştim bu işe girmek istemiyorum
 O sorun birdaha olmayacak. Çünkü temiz format atıyoruz UEFI olarak. UEFI olmalı.
 O sorun birdaha olmayacak. Çünkü temiz format atıyoruz UEFI olarak. UEFI olmalı.Olsun Ben Yine Güvenemiyorum BU UEFI Olayına Normal Bi Şekilde Atıcam Format Yavaş Açılsın sadasjdsadasPC nin hızlı açılmasına yarar. Daha az sorunludur. UEFI olarak hazırlayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben sizi hatırladım. En son PC açılmıyordu.O sorun birdaha olmayacak. Çünkü temiz format atıyoruz UEFI olarak. UEFI olmalı.
Ben sizi hatırladım. En son PC açılmıyordu.O sorun birdaha olmayacak. Çünkü temiz format atıyoruz UEFI olarak. UEFI olmalı.
UEFI olarak yazdırıp kurun yoksa o aptallik oluyor.Olsun Ben Yine Güvenemiyorum BU UEFI Olayına Normal Bi Şekilde Atıcam Format Yavaş Açılsın sadasjdsadas
E burda diskler yok ?UEFI olarak yazdırıp kurun yoksa o aptallik oluyor.
UEFI mi Legacy mi olarak açıldı? SATA Mode AHCI mi?E burda diskler yok ?
Bilmiyorum onu Legacy SanırımUEFI mi Legacy mi olarak açıldı? SATA Mode AHCI mi?
BIOS a girin. Boot mode UEFI. OS mode Windows 8. Fast Boot Enabled. Advanced sekmesinden SATA Configuration ya da orada SATA Mode var ise IDE ise AHCI yap.Bilmiyorum onu Legacy Sanırım
Yaptım yine aynıBIOS a girin. Boot mode UEFI. OS mode Windows 8. Fast Boot Enabled. Advanced sekmesinden SATA Configuration ya da orada SATA Mode var ise IDE ise AHCI yap.
USB Portunu değiştirin USB belleğin. Mavi renkte ise ucu siyah portlara takıp tekrar kurulumu açın UEFI olarak.Yaptım yine aynı
USB Portunu Nasıl Değistircez ?USB Portunu değiştirin USB belleğin. Mavi renkte ise ucu siyah portlara takıp tekrar kurulumu açın UEFI olarak.
Hem ben USB Ile yapmiyorumkiUSB Portunu Nasıl Değistircez ?
USB yi çıkartıp başka bir USB portuna takın demek istediğim buydu.USB Portunu Nasıl Değistircez ?

Usb ile yapmiyorumkiUSB yi çıkartıp başka bir USB portuna takın demek istediğim buydu.
DVD ile mi?USB Portunu Nasıl Değistircez ?
Hem ben USB Ile yapmiyorumki
Yoo program ile açtim bi şekilUsb ile yapmiyorumki
O zaman USB belleğe Rufus ile UEFI GPT olarak yazdırıp tekrar deneyin. Tabii elinizde Windows 10 64 bit ISO dosyası var ise.Yoo program ile açtim bi şekil
USB Belleğim Yok Bu iş yatti o zamanO zaman USB belleğe Rufus ile UEFI GPT olarak yazdırıp tekrar deneyin. Tabii elinizde Windows 10 64 bit ISO dosyası var ise.
USB bellek alıp deneyin. En az 8GB alın alırken. SanDisk Cruzer Blade alabilirsiniz herkes gibi.USB Belleğim Yok Bu iş yatti o zaman