baybarsakdag
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
İyi Forumlar, Windows 10 Pro 21H2 sürümündeyim, Windows 11'e geçmek istiyorum. 10'dan 11'e geçenler nasıl sizce?
Windows 10 Home kurun stabildir. Pro iş yerleri olan sürüm.İyi Forumlar, Windows 10 Pro 21H2 sürümündeyim, Windows 11'e geçmek istiyorum. 10'dan 11'e geçenler nasıl sizce?
Tıp Okuyorum ve Oyun Oynuyorum Hocam Home Kullanmak istemiyorum. Ben size sadece 11'e geçilir mi diye sordum hızlımı veya Windows 10 Home yüklüyeyim diye sormadımWindows 10 Home kurun stabildir. Pro iş yerleri olan sürüm.
Peki Hocam Valorant Açılıyor mu?Valla ben memnunum. Eğer çok büyük bi beklentin yoksa geçmeni tavsiye ederim.
Çok oyun oynamadığım için buna cevap kesin bir cevap vermem olmaz. Oynadığım oyunlar da tek tük.. Onlar da çoğunlukla eski oyunlar ve şu ana kadar oynadığım oyunlarda bi sorun yaşamadım.Tıp Okuyorum ve Oyun Oynuyorum Hocam Home Kullanmak istemiyorum. Ben size sadece 11'e geçilir mi diye sordum hızlımı veya Windows 10 Home yüklüyeyim diye sormadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki Hocam Valorant Açılıyor mu?
Ben Windows 11'i Mac üzerinden Parallels Desktop ile kullanıyorum. ARM64 cihazda bile gayet performanslı ve hızlı çalışıyor.İyi Forumlar, Windows 10 Pro 21H2 sürümündeyim, Windows 11'e geçmek istiyorum. 10'dan 11'e geçenler nasıl sizce?