Nasıl bir yeşillik ekran görüntüsü atar mısın bu arada bu sorun windows 10da var mıydıGeçen gün obsden bir video kaydettim ve izlediğimde böyle yeşillikler var ve netflixte dizi izlerken falan da aynısının olduğunu fark ettim bunun sebebi nedir sizce sürücülerimin hepsi güncel çözümü nedir?
bunun gibi yeşillikler bilgisayarda normal videoları izlerken de böyle oluyor dosyalarımdaki ama birlikte aç diyip eski Windows Media playerla açtığımda video normal 1 hafta önce farkettim yeni oldu bu Windows 10da yoktuNasıl bir yeşillik ekran görüntüsü atar mısın bu arada bu sorun windows 10da var mıydı
Mümkünse Windows 10-a dönün. Bazen 11de bazı geliştirmeler nedeniyle böyle sorunlar yaşanır. Eğer windows 10da artık aynı sorun ortaya çıktıysa sorun donanımsaldır.bunun gibi yeşillikler bilgisayarda normal videoları izlerken de böyle oluyor dosyalarımdaki ama birlikte aç diyip eski Windows Media playerla açtığımda video normal 1 hafta önce farkettim yeni oldu bu Windows 10da yoktu
Windows 10a ayarlardan geri dönemiyorum Windows 11 1 haftadan fazla kullandığım için geri dönmek için format atmam gerekiyor fakat onu da istemiyorum yeni bir güncelleme bekleyeyim o zaman onda da düzelmezse format atarımMümkünse Windows 10-a dönün. Bazen 11de bazı geliştirmeler nedeniyle böyle sorunlar yaşanır. Eğer windows 10da artık aynı sorun ortaya çıktıysa sorun donanımsaldır.
Tamam ama format atmadan önce verilerinizi bir flash belleğe veya bir buluta yedekleyin. İsterseniz Windows 10 iso dosyası ile indire bilirsiniz. İso ile yüklerseniz verilerinizi silmeme seçeneği yapabilirsiniz.Windows 10a ayarlardan geri dönemiyorum Windows 11 1 haftadan fazla kullandığım için geri dönmek için format atmam gerekiyor fakat onu da istemiyorum yeni bir güncelleme bekleyeyim o zaman onda da düzelmezse format atarım