Windows 10 diyorum. Stabil olarak şuan en iyi.Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım windows 11 mi kursam 10 mu kursam kararsız kalmamın nedeni win 11 de hatalar varmıdır valorantta ya da baska yerde hatalar varmidir
Sistem destekliyorsa 1 dk bile beklemeden Windows 11e geçin 2 yıldır kullanıyorumArkadaşlar yeni bilgisayar topladım windows 11 mi kursam 10 mu kursam kararsız kalmamın nedeni win 11 de hatalar varmıdır valorantta ya da baska yerde hatalar varmidir
sen heralde hiç windows 10 kullanmadınSistem destekliyorsa 1 dk bile beklemeden Windows 11e geçin 2 yıldır kullanıyorum
valorant ta biir hata vardı ama o düzeltilebiliyordu bence hatayı düzeltmek yerine hiç hata almamak daha iyiArkadaşlar yeni bilgisayar topladım windows 11 mi kursam 10 mu kursam kararsız kalmamın nedeni win 11 de hatalar varmıdır valorantta ya da baska yerde hatalar varmidir
ben sızdırılmış halini de kullandım betasını da normal halini de 3 üsüde aynı windows 11 değişmiyo ve değişmicekteSistem destekliyorsa 1 dk bile beklemeden Windows 11e geçin 2 yıldır kullanıyorum
Reis win 10 pro kurmaya karar verdim kurdukran sonra hizlandirmama yardimci olursan cok sevinirimsen heralde hiç windows 10 kullanmadın
windows 11 iş ve okul için felan hızlı olabilir ama oyun oynayaccaksanız kesinlikle windows 10 kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
valorant ta biir hata vardı ama o düzeltilebiliyordu bence hatayı düzeltmek yerine hiç hata almamak daha iyi
eğer windows 10 kurmayı seçersen sana windows 10u hızlandırmana yardımcı olabilirim müsait olursam
ben sızdırılmış halini de kullandım betasını da normal halini de 3 üsüde aynı windows 11 değişmiyo ve değişmicekte
Kesinlikle Win10Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım windows 11 mi kursam 10 mu kursam kararsız kalmamın nedeni win 11 de hatalar varmıdır valorantta ya da baska yerde hatalar varmidir
tabikiReis win 10 pro kurmaya karar verdim kurdukran sonra hizlandirmama yardimci olursan cok sevinirim
Aynen öyle hocam çok gelişti.Daha Önceden 7 yildir w10 kullandım build 9841'den beriWindows 11 tam sürüme geçtiği ilk günden beri kullanıyorum tek bir sıkıntıya denk gelmedim arayüzünü çok seviyorum ve bunu kullandıktan sonra Windows 10 kullanamıyorum çok eski geliyor bana kalırsa kesinlikle 11 kullan
Windows 10 öneririm.Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım windows 11 mi kursam 10 mu kursam kararsız kalmamın nedeni win 11 de hatalar varmıdır valorantta ya da baska yerde hatalar varmidir
Eski mi? Şaka mı bu?Windows 10 kullanamıyorum çok eski geliyor
Uzun süre Windows 11 kullandıktan sonra eski geliyor evet arayüzüne çok alıştımWindows 10 öneririm.
Eski mi? Şaka mı bu?
Kişiden kişiye değişebilir ama çok eski geleceğini sanmıyorum. Bende laptop'da win11 masa üstünde 10 kullanıyorum. Eski falan gelmiyor.Uzun süre Windows 11 kullandıktan sonra eski geliyor evet arayüzüne çok alıştım