Dertsizali
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,185
Bir yerden duydum ama merak ettim deneyimleyenler var burda onlara sormak istedim... apk çalıştırıyor mu? Yoksa yine blues gibi programlar kullanıcaz...
Hmm anladımÇalıştırmıyor diye duydum, denemek lazım.
Keşke olsa mesela yeğenim ile bir türlü pc-telefon minecraft oynayamıyoruz. ?Aslında işletim sistemine Android'in sadece uygulamaları çalıştırabilecek kısmını entegre etseler çok güzel olurdu, sanallaştırma olmadan direkt apk dosyalarını kurup açardık. Zamanında bu Windows 10 Mobile'a gelmişti ama Microsoft mobil tarafta yine de başarılı olamadı. Bir gün mobil dünyaya tekrar el atarlar umarım, iyi işler çıkarıyorlar.
Sızan iso açamıyor tam sürüm açarmı bilmem.Bir yerden duydum ama merak ettim deneyimleyenler var burda onlara sormak istedim... apk çalıştırıyor mu? Yoksa yine blues gibi programlar kullanıcaz...
Zaten öyle birşey söyleniyordu.Aslında işletim sistemine Android'in sadece uygulamaları çalıştırabilecek kısmını entegre etseler çok güzel olurdu, sanallaştırma olmadan direkt apk dosyalarını kurup açardık. Zamanında bu Windows 10 Mobile'a gelmişti ama Microsoft mobil tarafta yine de başarılı olamadı. Bir gün mobil dünyaya tekrar el atarlar umarım, iyi işler çıkarıyorlar.
Kaynak var mı?Zaten öyle birşey söyleniyordu.
Kaynağını hatırlamıyorum. Ama bir yerde okumuştum. Çok oldu. Buldum sanırım. Windows 10, Android Uygulamaları ÇalıştırabilecekKaynak var mı?
Umarım gelir..Kaynağını hatırlamıyorum. Ama bir yerde okumuştum. Çok oldu. Buldum sanırım. Windows 10, Android Uygulamaları Çalıştırabilecek
Korsan ya da bilmediğin yerden indirirsen tabii ki girer virüs falan. Orijinal kullanın rahat edin.Şimdi öğrendim artık varmış bu bir yandan Iyi bir yandan kötü artık virüslü apk larda çalışabilir
Evet o yayını bende izledim ama belki ondan sonra bu özelliği getirmiş olabilirler.Technopat'tan Recep Baltaş canlı yayın yapıp denemişti. Çalışmamıştı.