Soru Windows 11 Apk Çalıştırıyor Mu?

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Bir yerden duydum ama merak ettim deneyimleyenler var burda onlara sormak istedim... apk çalıştırıyor mu? Yoksa yine blues gibi programlar kullanıcaz...

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,991
Aslında işletim sistemine Android'in sadece uygulamaları çalıştırabilecek kısmını entegre etseler çok güzel olurdu, sanallaştırma olmadan direkt apk dosyalarını kurup açardık. Zamanında bu Windows 10 Mobile'a gelmişti ama Microsoft mobil tarafta yine de başarılı olamadı. Bir gün mobil dünyaya tekrar el atarlar umarım, iyi işler çıkarıyorlar.

durmayann

Profesör
Reaksiyon puanı
3,298
Aslında işletim sistemine Android'in sadece uygulamaları çalıştırabilecek kısmını entegre etseler çok güzel olurdu, sanallaştırma olmadan direkt apk dosyalarını kurup açardık. Zamanında bu Windows 10 Mobile'a gelmişti ama Microsoft mobil tarafta yine de başarılı olamadı. Bir gün mobil dünyaya tekrar el atarlar umarım, iyi işler çıkarıyorlar.
Keşke olsa mesela yeğenim ile bir türlü pc-telefon minecraft oynayamıyoruz. ?
İlla emulator lazım ya da android kurmak lazım ama biri kasıyor diğeri de hem uğraştırıyor hem de uğraştığına değmiyor.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Zaten öyle birşey söyleniyordu.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Şimdi öğrendim artık varmış bu bir yandan Iyi bir yandan kötü artık virüslü apk larda çalışabilir