BATUHAN2626
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar. Windows 7 nin güncelleme desteği biteceği için Windows 10 a yada herhangi bir sürüme geçicem. Fakat laptop 10 yıllık ve ATİ nin 512mb lık ekran kartı var. Kararsız kaldım fikirlerini bekliyorum.
İnternette fazla dolaştığım için geçiyim dedim virüsten falan ama geçersem de çoğu kişiden W10 boştayken bile arka planda çalıştığını duymuştum. Her ay Combofix le Pc yi tarasam güvende olurmu?Destek kesilecek diye illa da W10 kullanmak zorunda değilsin.
Geçesin varsa Ekran kartının W10'a uygun Driverı var mı kontrol et ha bana kalırsa W7 de kal.
Combofix WİN10 çalışmıyor bilgine bence win 7de kalman daha mantıklı (=İnternette fazla dolaştığım için geçiyim dedim virüsten falan ama geçersem de çoğu kişiden W10 boştayken bile arka planda çalıştığını duymuştum. Her ay Combofix le Pc yi tarasam güvende olurmu?
Bu yoruma aynen katılıyorum ve tekrar ediyorum.windows 10
Rufus - Create bootable USB drives the easy way
10 kur bakma onlara en iyi windows windows 10 pro.
Geçiyim dedim memnun kalmazsam zaten WIN7 nin format cd si var diye. Kurmadan önce AIDA64 den stress testi yapıyım dedim fakat daha başlatır başlatmaz 75-80 derece arası bir işlemci sıcaklığı vardı ve fanın tüm gücüyle çalışmasına rağmen asla inmedi.Termal macunu ve fan daha yeni bakımdan gelmişti. Herhalde PC nin artık emekliye ayrılma vakti gelmişwindows 10
Rufus - Create bootable USB drives the easy way
10 kur bakma onlara en iyi windows windows 10 pro.