- Reaksiyon puanı
- 1,666
Evet benim üzerime çekilen bir kaç soru sonrasında bu konuyu açmaya karar verdim.
Her oyunda gözle görülür bir performans farkı hissedeceğim söylendi. Bunun üzerine ilk olarak windows 10 daki test sonuçlarımı atacağım. Daha sonra ise Windows 11 format atıp tüm driverlarımı kurduktan sonra aynı testi yapıp burada paylaşacağım.
Not : Birde grafik ayarlarını alıp zaman kaybetmek istemedim. Oyunlar çekilebilecek maximum grafiklerde, çözünürlük ise 1080p de denenmiştir. Oyunlar en güncel oyunlardır. Başka oyun tavsiyesi olan varsa yazabilir.
WİNDOWS 10
Sniper Ghost Warrior Contracts 2
Assasin Creed Valhalla
Control
Death Stranding
Dayz Gone
Far Cry New Dawn
Forza Horizon 4
Hitman 3
Windows 11'e bu gece geçeceğim ve tüm ayarlarımdan sonra aynı oyunlarda aynı sahne ekranlarını paylaşacağım.
@Jarvisit
@ThorJ
@Görkem Say
Her oyunda gözle görülür bir performans farkı hissedeceğim söylendi. Bunun üzerine ilk olarak windows 10 daki test sonuçlarımı atacağım. Daha sonra ise Windows 11 format atıp tüm driverlarımı kurduktan sonra aynı testi yapıp burada paylaşacağım.
Not : Birde grafik ayarlarını alıp zaman kaybetmek istemedim. Oyunlar çekilebilecek maximum grafiklerde, çözünürlük ise 1080p de denenmiştir. Oyunlar en güncel oyunlardır. Başka oyun tavsiyesi olan varsa yazabilir.
WİNDOWS 10

Assasin Creed Valhalla

Control

Death Stranding

Dayz Gone

Far Cry New Dawn

Forza Horizon 4

Hitman 3

Windows 11'e bu gece geçeceğim ve tüm ayarlarımdan sonra aynı oyunlarda aynı sahne ekranlarını paylaşacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet benim üzerime çekilen bir kaç soru sonrasında bu konuyu açmaya karar verdim.
Not : Birde grafik ayarlarını alıp zaman kaybetmek istemedim. Oyunlar çekilebilecek maximum grafiklerde, çözünürlük ise 1080p de denenmiştir.
WİNDOWS 10
![]()
Assasin Creed Valhalla
![]()
Control
![]()
Death Stranding
![]()
Dayz Gone
![]()
Far Cry New Dawn
![]()
Forza Horizon 4
![]()
Hitman 3
![]()
@Jarvisit
@ThorJ
@Görkem Say
Son düzenleme: