Windows 10 Uyku ve Kapatma Sorunu

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
bi sıkıntım yok gayet stabil
Bana Vip bir hata heralde
Abi ben seni 2 3 sene önce forumda Windows sürümlerini birleştirme konusu altında görmüştüm, detaylı anlatımını falan :) buralara gelmek nasip oldu ilk iş sana teşekkür etmek diyordum şimdi edeyim, Teşekkürler :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bana Vip bir hata heralde
Abi ben seni 2 3 sene önce forumda Windows sürümlerini birleştirme konusu altında görmüştüm, detaylı anlatımını falan :) buralara gelmek nasip oldu ilk iş sana teşekkür etmek diyordum şimdi edeyim, Teşekkürler :D

rica ederim :D

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@ESQARE kardeşim aynı sorun bende de var dell marka leptobumda pc kapat dediğimde pc kapanmıyor uyku moduna alıyor pcyi tekrar açmam için önce kapatma tuşuna basılı tutuyorum kapatıp geri açıyorum sorunu nasıl çözdün acaba intel realtek sürücüsünden demişler onu eski sürüme indirdim fakat sorun devam ediyor win 10

Özcan Şişman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar sorun çözülmüştür.
Aynı durumu yaşayanlar varsa anlatayım hemen.
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç seçenekleri sayfasına geliyoruz. Sonra soldan Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin'e tıklıyoruz. Üstte Şu Anda Kullanılmayan Ayarları Değiştir'e tıklıyoruz ve altta Kapatma Ayarları başlığı altında Hızlı Başlatmayı Aç tikini boş bırakıyoruz. Değişiklikleri Kaydet dedikten sonra sorunumuz halloluyor.

Aynı durumu bende yaşadım bu şekilde halloldu teşekkürler.

Harry Protten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar, Acer Aspire E 15 adında bir laptopum var. diğer bilgisayarlarda BIOS ayarlarına çok rahat giriyordum ama bu laptopta bi türlü giremedim. nasıl yapabileceğimi bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?

Harry Protten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler, biraz önce denedim de sadece F12 'ye basmış oluyorum. o da bios'u açmıyor. bi türlü giremiyorum bios'a. d'ye dokunmadan c'yi sıfırlayıp windows 10'u kurmak istiyorum ama önce bi biosa girmem lâzım. nasip olursa düşünüyorum ama nasip işte! olamayadabilir de. :((((((((((((((
eskiden ne güzel del'e basınca oluyodu. mazi ne güzeldi!

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Hazır konusu varken burada sorayım dedim bu uyku moduna aldıktan bir süre sonra pc kapanıyor acaba aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Balbay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kolay gelsin beyler belki konuyu hortlaşmış oluyorum özür dilerim ama bende de sorun var ve bir çözüm bulabilmiş değilim. Bilgisayarım MSI ge60 2qe apache pro. Güncellemelerimin hepsi tamam. Bios da güncel. Windows 10 işletim sistemi.

Bilgisayar uyku moduna geçince, normalde fareyle tıkladığımda açılırdı ama artık açılmıyor, masaüstüne geçmiyor. Fare ve klavye fonksiyonu çalışıyor. Fareyle uyku modunda sağ alt köşede bilgisayarı kapat veya yeniden başla tuşlarıyla bilgisayarı yeniden başlat dediğimde başlıyor. Yalnız uyku moduna geçince yine aynı sorun oluyor ve tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyorum.

Her siteye girip baktım, acaba donanımsal mı diye düşündüm ama teknik servise verenlerinde aynı sorunla karşılaştığını görünce ne olduğunu anlamadım. Yardım edebilirseniz sevinirim teşekkür ederim.

rapper256

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
64 bitse 32 bit'e geç
Birader sen şaka mısın? Elemanda 64 bit yüklüyse demek ki onu kullanması gerek dimi, keyfinden 64 bit kurmamış yani. Eğer ram'i 3.75 GB'tan falan fazlaysa 32 bit bunu algılamayacak. Daha ne olduğunu bilmediğin konularda kafana göre millete öneri veriyorsun. Cahillerin böyle çok bilmişlik yapmasına da bitiyorum ya. Hayır eğer bunu biliyorsan da belirtmen gerek bak 32 bit kurarsan ram'i algılamaz, ona göre karar ver diye.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu soruna altarnatif çözümler yapmak yerine asıl sorunun çözümü yokmu orayı burayı soruna karşı ataklar yapmadan soruna çözüm bulmalı bu neden oluyor asıl bunu istiyoruz w10 home orjinal lisansli kullanıyorum uykuya alıyorum uyanmıyor ve pc kapanmış buluyorum güç dügmesi kasayı çalıştırıyor ekran gelmiyor sonra kasa duruyor anca reset tuşu ile pc kendine geliyor nedir bu sorun şöyle böyle yapmadan bunu direk çözmek lazım anlatabildimmi örnek el kangren oldu keselim gibi degil o eli düzeltelim şeklinde olmalı bu şekilde yaklaşmalı olaya hangi siteye gitsem karşı atak çözümler sunuluyor kimsenin bir çözümü yok temeldeki sorunu kimse çözememiş orjinal kullanıyoruz neden böyle oluyor

platzenon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarım masaüstü Lenovo hazır kasa otomatik olarak uykuya geçmiyor.Ekran süresi bitince ekran kararıyor fakat uykuya geçme süresi bitse bile uykuya geçmiyor.Yardımcı olabilecek var mıdır?