Promethium
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 67
Single language sürümlerinde yükseltme yapmadanda temiz kurulum yapılıyor.bi kere yükseltme yaptıktan sonra temiz kurulumda lisans girmeye gerek kalmıyor
Single language sürümlerinde yükseltme yapmadanda temiz kurulum yapılıyor.bi kere yükseltme yaptıktan sonra temiz kurulumda lisans girmeye gerek kalmıyor
Evet farkettim kendi etkinlestirmis.Single language sürümlerinde yükseltme yapmadanda temiz kurulum yapılıyor.
Single language sürümlerinde yükseltme yapmadanda temiz kurulum yapılıyor.
Evet Kasım güncellemesi ile geldi, Kasım güncellemesi bende sorunlar yarattı. Sizde durum nedir ?kasım güncellemesiyle öyle olmuş, önceden yükseltme yapmadan etkinleşmiyordu, daha iyi oldu
Evet Kasım güncellemesi ile geldi, Kasım güncellemesi bende sorunlar yarattı. Sizde durum nedir ?
Bana Vip bir hata heraldebi sıkıntım yok gayet stabil
Bana Vip bir hata heralde
Abi ben seni 2 3 sene önce forumda Windows sürümlerini birleştirme konusu altında görmüştüm, detaylı anlatımını falanburalara gelmek nasip oldu ilk iş sana teşekkür etmek diyordum şimdi edeyim, Teşekkürler
![]()
Evet arkadaşlar sorun çözülmüştür.
Aynı durumu yaşayanlar varsa anlatayım hemen.
Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç seçenekleri sayfasına geliyoruz. Sonra soldan Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin'e tıklıyoruz. Üstte Şu Anda Kullanılmayan Ayarları Değiştir'e tıklıyoruz ve altta Kapatma Ayarları başlığı altında Hızlı Başlatmayı Aç tikini boş bırakıyoruz. Değişiklikleri Kaydet dedikten sonra sorunumuz halloluyor.
arkadaşlar, Acer Aspire E 15 adında bir laptopum var. diğer bilgisayarlarda BIOS ayarlarına çok rahat giriyordum ama bu laptopta bi türlü giremedim. nasıl yapabileceğimi bilen bi arkadaş yardımcı olabilir mi acaba?
teşekkürler, biraz önce denedim de sadece F12 'ye basmış oluyorum. o da bios'u açmıyor. bi türlü giremiyorum bios'a. d'ye dokunmadan c'yi sıfırlayıp windows 10'u kurmak istiyorum ama önce bi biosa girmem lâzım. nasip olursa düşünüyorum ama nasip işte! olamayadabilir de.F12 denedin mi.
Hazır konusu varken burada sorayım dedim bu uyku moduna aldıktan bir süre sonra pc kapanıyor acaba aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
Birader sen şaka mısın? Elemanda 64 bit yüklüyse demek ki onu kullanması gerek dimi, keyfinden 64 bit kurmamış yani. Eğer ram'i 3.75 GB'tan falan fazlaysa 32 bit bunu algılamayacak. Daha ne olduğunu bilmediğin konularda kafana göre millete öneri veriyorsun. Cahillerin böyle çok bilmişlik yapmasına da bitiyorum ya. Hayır eğer bunu biliyorsan da belirtmen gerek bak 32 bit kurarsan ram'i algılamaz, ona göre karar ver diye.64 bitse 32 bit'e geç