Windows 10 siyah ekran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asezio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asezio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar selam bugün bir hata ile karşılaştım.
Sabah uyandığımda bilgisayarı açtım, çok geç açıldı ve açıldığında başlat menüsü, arama çubuğu, ayarlar felan çalışmıyordu.
YouTube'dan bir video izledim ve uyguladım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda siyah ekran geliyor ama fareyi hareket ettirdiğimde imleç gözüküyor.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Arkadaşlar selam bugün bir hata ile karşılaştım.
Sabah uyandığımda bilgisayarı açtım, çok geç açıldı ve açıldığında başlat menüsü, arama çubuğu, ayarlar felan çalışmıyordu.
YouTube'dan bir video izledim ve uyguladım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda siyah ekran geliyor ama fareyi hareket ettirdiğimde imleç gözüküyor.
Ctrl+alt+delete tuşlarına basıp görev yöneticisini açın ardından, başlat > explorer.exe yazın.

Asezio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ctrl+alt+delete tuşlarına bastığımda ekranda hiçbir şey çıkmıyor.

Aklıma Gelmezdi Beğendim

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
224
Ctrl+alt+delete tuşlarına bastığımda ekranda hiçbir şey çıkmıyor.
ctrl+shift+esc yapın görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesinden explorer.exe ye sağ tık yapıp görevini sonlandır sonra sol üste dosya ya bas yeni göreve bas explorer yaz olmadı görevini sonlandırma tekrar sağ tık yapıp dosya konumunu aç yerel disk c den microsoft+edge+Application+msedge var en azından edgeye girebiliyorsun dosya vea oyun indirdin tekrar yap kurulıu olduğu sekmeye gel oyunu felan aç