Yardım Windows 10 Silinen Dosyaları Kurtaramıyorum

Millfield

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Klasörü nasıl sildiğimi bile bilmiyorum ama Windows-Çalıştır-Recent kısmında gözüküyor. Ama geri kurtarma programlarıyla tarattığım zaman hiçbirşey bulamıyor. Bunu geri kurtarmamın bir yolu var mıdır? İlk resimde Recent kısmında baktığımda dosya konumunu masaüstü gösteriyor ve üstteki seçeneklerden birine tıklayınca 2.resimdeki hatayı veriyor.

Ekli dosyalar

• ss1.png
    ss1.png
    14.1 KB · Görüntüleme: 66
  • ss2.png
    ss2.png
    4.7 KB · Görüntüleme: 56

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Dosya kurtarma uygulamalarındaki altın kural nedir.
1 - Dosya siliminden sonra ne kadar uzun zaman geçerse kurtarması o kadar zor olur hatta olmayabilir.
2 - Hiçbir zaman dosya kurtarma uygulamalarını dosya silinen hdd üzerine kurmayın ne kadar çok hdd ye dosya yazılırsa üst üste yazacağı için yine kurtarılması zor veya imkansız olabilir.

Millfield

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dosya kurtarma uygulamalarındaki altın kural nedir.
1 - Dosya siliminden sonra ne kadar uzun zaman geçerse kurtarması o kadar zor olur hatta olmayabilir.
2 - Hiçbir zaman dosya kurtarma uygulamalarını dosya silinen hdd üzerine kurmayın ne kadar çok hdd ye dosya yazılırsa üst üste yazacağı için yine kurtarılması zor veya imkansız olabilir.
Tek bir SSD kullanıyorum bu şekilde halletmemin bir yolu var mıdır? Ek olarak konuyu açtığımda henüz 15-12dk olmuştu şuan 4-5 saat oldu daha