Hakito
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhabalar, masaüstünde mouse ile sağ tıkladığım zaman yarım saniye kadar anlık bir takılma oluyor. Bunun nedeni nedir acaba?
En iyi performansta zaten.Görünüm ayarlarını en iyi performansa ayarlayın çözülür.
Bilgisayarı alalı 2 gün oldu. İçinde doğru düzgün bir program yok. Dediğiniz yerdeki kayıtları silmek ne işe yarayacak onu anlamadım?Windows logo +R den çalıştır menüsünden temp'e girip arada bir oradaki kayıtları temizliyormusun?
Görüntü ayarlarından ölçek ve düzenleme önerilen ayarlarda, çözünürlük de önerilen ayarlarda.Görünümü en iyi performansa nasıl aldınız?
Bilgisayarım laptop monitörün kaç hz olduğunu bulamadım ama 60 hz büyük ihtimal.Monitörünüz hangi çözünürlüklüğü ve hz'i destekliyorsa ayarlardan ona göre ayarlayın
Görüntü ayarlarından ölçek ve düzenleme önerilen ayarlarda, çözünürlük de önerilen ayarlarda.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bilgisayarım laptop monitörün kaç hz olduğunu bulamadım ama 60 hz büyük ihtimal.
Kutucukların hepsini seçsek nasıl olur acaba?
Çok gereksiz görsel efektleri var. Birden fazla uygulama arasında geçiş yaparken kasabiliyor bazen. En iyi kullanım için bence görseldeki işaretlemeler yeterli.Kutucukların hepsini seçsek nasıl olur acaba?
Masa üstü PC' de aynısını uyguladım bende şimdi.Çok gereksiz görsel efektleri var. Birden fazla uygulama arasında geçiş yaparken kasabiliyor bazen. En iyi kullanım için bence görseldeki işaretlemeler yeterli.
Benim rutin ayarlarımdandır abi buMasa üstü PC' de aynısını uyguladım bende şimdi.
Teşekkür ederim kardeşim bende aynen senin dediğin şekilde uyguladım.Benim rutin ayarlarımdandır abi buFarkedilir bir hızlanma oluyor.
Benim W10' lu masa üstü PC' mdeki sürüm Windows 10 Pro 1709 16299.192 sizinki demi böyle bakabilir misiniz?Merhabalar;
Sorun bilgisayar ile alakalı değil.Bu olay tamamen Windows 10 Fall Creators Update ile alakalı bir durum.Bu güncellemeden sonra ben dahil çok fazla kişide bu takılmalar meydana gelmeye başladı.Hala bir çözüm sunulmuş değil açıkçası.
Teşekkür ederim cevabınız için sürümler aynı yani en son sürümdeyiz. Muhtemelen ara güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırır Microsoft.
Rica ederimTeşekkür ederim cevabınız için sürümler aynı yani en son sürümdeyiz.
1903'ün desteği artık yok; Windows 10 sürüm 1909 çıktı, onu deneyiniz.Şuan windows 10 sürüm 1903 kullanıyorum aynı sorun mevcut. Oyun, video ve müzik fark etmiyor zırrr şeklinde 1 saniye kadar sürüyor. Üç kez sıfır kurulum yaptım, tüm sürücüler güncel, sorun çözülmedi gitti çok sinir bozucu bir durum gerçekten!
1909 kur o zaman. Düzeldi bu sürümde. Bende de oluyordu. NVIDIA Control Panel den oluyor.Şuan windows 10 sürüm 1903 kullanıyorum aynı sorun mevcut. Oyun, video ve müzik fark etmiyor zırrr şeklinde 1 saniye kadar sürüyor. Üç kez sıfır kurulum yaptım, tüm sürücüler güncel, sorun çözülmedi gitti çok sinir bozucu bir durum gerçekten!