Memtest'i USB'ye hangi program ile yazdınız?Ekli dosyayı görüntüle 31934
Memtest 86+ indirdim flash bellegi biçimlendirip fat32 yaptım içine kurdu yazılım fakat pc açılırken buraya geliyorum kingstonu seçince hiçbirşey olmuyor ekran 1 sn kararıp geliyor neden yapamıyorum bu testi
Tamam doğru program ile yazmışsınız. Yeniden yazmayı denermisiniz.Memtest 86+ USB Installer diye bir uygulama ekstra bir uygulama kullanmadım yazmak için ama
%100 olmasını bekle. Sorun bulmaz ise bir de HDD Tune'yi dene.Farklı bir sürüm kullandim Memtest86 7.4 diye boot menüden yazilimi calistirdim start dedim 26 dakikadir calisiyor şu an %91 civarlarinda errors :0 Ekli dosyayı görüntüle 31944
Sonuçlara göre raminiz de ve hardiskiniz re bir problem yok. Sıcaklık değerleri gayet normal.Çok uzun sürdü fakat %100 de errors:0 hdd tune indirdim çalıştırdım böyle sonuçlar verdiEkli dosyayı görüntüle 31987Ekli dosyayı görüntüle 31988Ekli dosyayı görüntüle 31989
Kesin olarak bir şey söyleyemem ancak Control Center uygulamasını kaldırın ve en yeni sürümünü yükleyin derim.Aslında denetim masasından kaldırdım bir dönem öyle kullandım bu seferde klavye ledinin programı Hotkey dolayısıyla aynı hatayı aldım synaptic ve hotkeyin tek kesişimi control center uygulaması ondamı sorun var acaba
@rakican36 Kalıntı dosyalarını da aşağıdaki rehberden nasıl sileceğine bakabilirsin. Ama bunu yaparken dikkatli olman gerekiyor.Kesin olarak bir şey söyleyemem ancak Control Center uygulamasını kaldırın ve en yeni sürümünü yükleyin derim.
Ama programı kaldırırken mutlaka Revo Uninstaller ya da IObit Uninstaller ile kaldırın. Denetim masasından programı kaldırınca geriye çöp dosyalar kalabiliyor.