emir000
Profesör
Arkadaşlar Yıllardır hep bunu merak ediyorum windows etkinleştirilmezse Ne Olur?
Herşey Gerimi Gider?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herşey Gerimi Gider?
Hiçbir şey olmuyor sadece bazı şeyleri kişiselleştiremiyorsun ve seni Windows'u etkinleştir yazısı taciz ediyor oyunlarda bile gözüküyor yani tüm pencerelerin önüne geçiyor bu.Arkadaşlar Yıllardır hep bunu merak ediyorum windows etkinleştirilmezse Ne Olur?
Hayır, değil.Hocam Etkinleştirmek Zorunlumu?
Hocam Etkinleştirmek Zorunlumu?
Kısa devre bir elektrik veya elektronik devrede bir hata sonucu yükün aşırı düşük olması olayıdır. Bu durumda devre aşırı akım çeker ve şayet koruma devresi yoksa, aşırı ısı ve yangın tehlikesi oluşur.Hocam Birde Kısa Devre Nedir Söylermisiniz? Aklıma Takıldı.
Ow Korkuttunuz Beni Hocam.Kısa devre bir elektrik veya elektronik devrede bir hata sonucu yükün aşırı düşük olması olayıdır. Bu durumda devre aşırı akım çeker ve şayet koruma devresi yoksa, aşırı ısı ve yangın tehlikesi oluşur.![]()
Az sinir etmedi o ekran.Windows 10'u tam olarak bilemiyorum ama Windows 8.1'de SmartScreen denen bir ekran geliyor.
O SmartScreen ekranında mavi bir arkaplan var ve içeriğinde etkinleştirme ile ilgili yazılar var ve Ayarlara götüren bir buton var. Bir de o ekran tam ekran olarak geldiği için çok sıkıntı oluyor özellikle oyunun ortasında falan.
Ancak Windows 10 ile ilgili kesin olarak bildiklerim şunlar:
- Sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor ve o yazı programların, oyunların önünde bile duruyor.
- Kişiselleştirmeye erişemiyorsun. Masaüstü arkaplanı değiştirme, tema değiştirme, hesap resmi vb.