Windows 10 Pro Etkinleştirilmezse Ne Olur?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Arkadaşlar Yıllardır hep bunu merak ediyorum windows etkinleştirilmezse Ne Olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herşey Gerimi Gider?

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Arkadaşlar Yıllardır hep bunu merak ediyorum windows etkinleştirilmezse Ne Olur?
Hiçbir şey olmuyor sadece bazı şeyleri kişiselleştiremiyorsun ve seni Windows'u etkinleştir yazısı taciz ediyor oyunlarda bile gözüküyor yani tüm pencerelerin önüne geçiyor bu.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Hocam Etkinleştirmek Zorunlumu?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Hocam Birde Kısa Devre Nedir Söylermisiniz? Aklıma Takıldı.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Hocam Birde Kısa Devre Nedir Söylermisiniz? Aklıma Takıldı.
Kısa devre bir elektrik veya elektronik devrede bir hata sonucu yükün aşırı düşük olması olayıdır. Bu durumda devre aşırı akım çeker ve şayet koruma devresi yoksa, aşırı ısı ve yangın tehlikesi oluşur. :D

Windows Server 7

6801.winmain_win7m3
Reaksiyon puanı
563
Windows 10'u tam olarak bilemiyorum ama Windows 8.1'de SmartScreen denen bir ekran geliyor.
O SmartScreen ekranında mavi bir arkaplan var ve içeriğinde etkinleştirme ile ilgili yazılar var ve Ayarlara götüren bir buton var. Bir de o ekran tam ekran olarak geldiği için çok sıkıntı oluyor özellikle oyunun ortasında falan.
Ancak Windows 10 ile ilgili kesin olarak bildiklerim şunlar:
  • Sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor ve o yazı programların, oyunların önünde bile duruyor.
  • Kişiselleştirmeye erişemiyorsun. Masaüstü arkaplanı değiştirme, tema değiştirme, hesap resmi vb.

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Windows 10'u tam olarak bilemiyorum ama Windows 8.1'de SmartScreen denen bir ekran geliyor.
O SmartScreen ekranında mavi bir arkaplan var ve içeriğinde etkinleştirme ile ilgili yazılar var ve Ayarlara götüren bir buton var. Bir de o ekran tam ekran olarak geldiği için çok sıkıntı oluyor özellikle oyunun ortasında falan.
Ancak Windows 10 ile ilgili kesin olarak bildiklerim şunlar:
  • Sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor ve o yazı programların, oyunların önünde bile duruyor.
  • Kişiselleştirmeye erişemiyorsun. Masaüstü arkaplanı değiştirme, tema değiştirme, hesap resmi vb.
Az sinir etmedi o ekran.