Windows 10 parola kısmında donma sorunu

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
win10 da etkinleştirmeden çoğu özelliğini kullanamıyosun.Ben bi Bıos update işini düşünüyüm
Ben tavsiye etmiyorum. Windows 10 indirin, en fazla sağ tarafta etkinleştir yazısı çıkıyor. Çol rahatsız ederse çözeriz :)

win10 da etkinleştirmeden çoğu özelliğini kullanamıyosun.Ben bi Bıos update işini düşünüyüm geniş bi vakitte güncelleyeyim en iyisi

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Silinmeden öğrenme yöntemleri var örnek videoyu izleyin ayrıyeten enpedi adresindeki makaleleri gözden geçirin yararınıza olur :)

tavsiyeniz için teşekkürler takip edeceğim.Video da gösterilen programı indirip baktım bende ACP1 kısmında MDSM yok ama ben key'i biliyorum.Sorum şu bios güncellemeden sonra bıosa gömülü key silindi diyelim ben yeni win kurdum o eski bıosdan silinmiş keyi girdiğimde win etkinleşicek mi? ilk aldığım gibi orjinal olurmu..?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
tavsiyeniz için teşekkürler takip edeceğim.Video da gösterilen programı indirip baktım bende ACP1 kısmında MDSM yok ama ben key'i biliyorum.Sorum şu bios güncellemeden sonra bıosa gömülü key silindi diyelim ben yeni win kurdum o eski bıosdan silinmiş keyi girdiğimde win etkinleşicek mi? ilk aldığım gibi orjinal olurmu..?

Normalde olması gerekir ancak net cevap için ürünün servisine bir danışmanızı tavsiye ederim size elinizdeki keyden olabilirsiniz :)

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bence en güzeli 7-8.1.

ben 8.1 sağlam internette bulamadım win10 çıktığı için çoğu forumlarda artık tavsiye etmıyoruz diyip linkleri kaldırmışlar.Microsofttan 8 indirmeyi denedim hata veriyor.Eğer sizin bildiğiniz sağlam temiz 8.1 link varsa verebilir misiniz?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
ben 8.1 sağlam internette bulamadım win10 çıktığı için çoğu forumlarda artık tavsiye etmıyoruz diyip linkleri kaldırmışlar.Microsofttan 8 indirmeyi denedim hata veriyor.Eğer sizin bildiğiniz sağlam temiz 8.1 link varsa verebilir misiniz?
Ben kullanıyordum ama benim bilgisayar mefta oldu.Kb.:(

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Önemli değil . Arkadaşlar şimdi şöyle bi olay gelişti , artık bilgisayarı kapatıp açtığımda seri bi şekilde açılıyır windows 10 ama yeniden başlat dediğim de hem ağır açılıyor hemde windows logosundan sonra donuyor bu nasıl bişi böyle sorun bıos mu ? ve cpu notebook fanları sürekli birden hızlanıp tekrar yavaşlıyor dengesizlik nedir ?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Önemli değil . Arkadaşlar şimdi şöyle bi olay gelişti , artık bilgisayarı kapatıp açtığımda seri bi şekilde açılıyır windows 10 ama yeniden başlat dediğim de hem ağır açılıyor hemde windows logosundan sonra donuyor bu nasıl bişi böyle sorun bıos mu ? ve cpu notebook fanları sürekli birden hızlanıp tekrar yavaşlıyor dengesizlik nedir ?

Cihazın garantisi devam ediyormu acaba ?

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cihazın garantisi devam ediyormu acaba ?

maalesef devam etmiyor.Casperla iletişime geçtim bıos güncellemesi istedim.Yalnız benım notebook modelime verilen en son destek win8 . Win10 desteği verilmemiş casper'ın saçmalıkları adamlardan sanki windows 30 istiyoruz.Pc çok rahat şekilde fazlasını çalıştırcak sistem özelliklerine sahip mana tutuyorlar ama bıos güncellemesi istedim yine de yolluyacaklar..Bence sorun bıos gibi sizce ?

Ekli dosyalar

• BIOS.jpg
    BIOS.jpg
    17.8 KB · Görüntüleme: 427

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
maalesef devam etmiyor.Casperla iletişime geçtim bıos güncellemesi istedim.Yalnız benım notebook modelime verilen en son destek win8 . Win10 desteği verilmemiş casper'ın saçmalıkları adamlardan sanki windows 30 istiyoruz.Pc çok rahat şekilde fazlasını çalıştırcak sistem özelliklerine sahip mana tutuyorlar ama bıos güncellemesi istedim yine de yolluyacaklar..Bence sorun bıos gibi sizce ?

Denemek lazım elinizdeki Windows 10 da sorunlu olabilir bir ihtimal .

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu arada AIDA raporu resim olarak değil raporu uplod edeceksiniz ama neyse
İlk bu aracı indirin
MEGA
Sonra bu aracı indirin
http://files.extremeoverclocking.com/bdc86eb1ed2989c30dcd1902e84939ae/bootdisks/win98boot.zip
Son olarakta bunu indirin
Technopat.Pegatron.A15.BIOS.Update.rar

boş bir usb takın bilgisayarınıza
Simdi ilk verdiğim hp programını çalıştırın ve quick format ve fat düzenini seçin. İkinci verdiğim 98 dosyalarını winar ile klasöre çıkartın.
Create a DOS startup disk'i seçip ikinci indirdiğin ve klsöre çıkarttığını göster ve start de.
Sonrasında son indiriğin dosyaları USB'ye at. USB takılı iken bilgisayarını yeniden başlat. ve boot et USB den.
Dos ekranı gelince 'tp'yaz enterle. Onay için 'Y'harfine bas.
Bir kaç dakika bekleyin bilgisayarı kesinlikle kapatmayın. BIOS güncellenecektir.

Windows 98 DOS dosyaları link kırık bakarmısınız?

TheEnd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaş BIOS güncellerken böyle bir hata alıyorum bateri takılı olduğu halde sebeb?

Ekli dosyalar

• 2016-09-28 18.02.40.jpg
    2016-09-28 18.02.40.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 497

master1354

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Dosyları doğru yazdırdığınızı kabul ederek;
Bataryanızın durumu nasıl ? Sağlamı ? Yada prizden çekimce kısa sürede kapanıyor mu ?