Bu PC ile pek bir iş yapılmaz.Merhaba . Bu parametrlerle windows 10 kursam sikinti yaşarim? Sadece photoshop 2020 CC kullanmak istiyorum .
CPU intel Pentium R 32 bit 2.4ghz
GPU Intel grapichs r family 1.5 gb
Ram 4 Ssd 90 gb HDD 300gb
Windows 10'a gücü yetmiyor gibi ve CS6 aşırı eski. Hangi Pentium var modelini söyler misiniz?Ama Windows 7 de Photoshop CS6 kullaniyorum bunda
Windows 10'a gücü yetmiyor ve CS6 aşırı eski. Hangi Pentium var modelini söyler misiniz?
Evet.Mesaj otomatik birleştirildi:
Islamçı mi ?
Intel Pentium R m2020 2.4 GHz Boyle galiba
msinfo32'den ya da özellikler kısmından SS atar mısınız?Intel Pentium R m2020 2.4 GHz Boyle galiba
msinfo32'den ya da özellikler kısmından SS atar mısınız?
Intel R Pentium R CPU 2020M 2.40Ghz tam Boylemsinfo32'den ya da özellikler kısmından SS atar mısınız?
Tamam, ben Pentium 4 kullandığınızı zannetmiştim başta. Her neyse Windows 10 64 bit kullanabilirsiniz ve UEFI olarak kurun.Mesaj otomatik birleştirildi:
Intel R Pentium R CPU 2020M 2.40Ghz tam Boyle
Tamam, ben Pentium 4 kullandığınızı zannetmiştim başta. Her neyse Windows 10 64 bit kullanabilirsiniz ve UEFI olarak kurun.
Laptobunuzun marka modeli nedir peki?
Modeli nedir peki?Mesaj otomatik birleştirildi:
Fujitsi 6 yılın )
Fujitsi lifebook a512Modeli nedir peki?
Rəsmi sitesinden indirdim " kayıt defteri gedersiz dosyaWindows 10 21H1 x64 UEFİ kuracaksınız.
1-.iso'yu indirin.
2-.iso'yu Rufus ile minimum 8GB'lık bir USB'ye yazdırın.
3-Daha sonrasında Windows'u temiz bir şekilde kurun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci'niz 64 bit destekliyor.
Rəsmi sitesinden indirdim kurulmda " kayıt defteri gedersiz dosya yolları iceriyor "hatası verdiWindows 10 21H1 x64 UEFİ kuracaksınız.
1-.iso'yu indirin.
2-.iso'yu Rufus ile minimum 8GB'lık bir USB'ye yazdırın.
3-Daha sonrasında Windows'u temiz bir şekilde kurun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci'niz 64 bit destekliyor.
USB'ye yazdıracaksınız dedim hocam.Rəsmi sitesinden indirdim " kayıt defteri gedersiz dosya
Rəsmi sitesinden indirdim kurulmda " kayıt defteri gedersiz dosya yolları iceriyor "hatası verdi
Media Creation Tool kullanarak tekrardan dener misiniz? Sizin indirdiğiniz ISO'da bir sorun olmalı muhtemelen.Rəsmi sitesinden indirdim " kayıt defteri gedersiz dosya
iso'yu konrtol edebilir bence.Media Creation Tool kullanarak tekrardan dener misiniz? Sizin indirdiğiniz ISO'da bir sorun olmalı muhtemelen.