Windows 10 key nerden alınır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Riv0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Riv0x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Windows 10 pro key hangi siteden alınır ?
Kiminde 10 lira kiminde 50 falan kullanan birisi yazabilir mi?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Windows 10 pro key hangi siteden alınır ?
Kiminde 10 lira kiminde 50 falan kullanan birisi yazabilir mi?

Ben 9₺'ye gittigidiyor üzerinden aldım Pro sürümü için. Yalnız şu var ucuza satılan keyler MAK oluyor yani bu şirketlerin toplu aldığı keylerden genelde sorun çıkmıyor patlamıyor diyorlar ama belli olmaz. En azından ben hala kullanıyorum. Alalı 2-3 ay oldu bendeki de MAK çıktı satıcı kişi söylememişti pek sorun etmedim. Pahalı satılanlar ise Retail oluyor yani o key'i senden önce alan olmuyor ilk sahibi sen oluyorsun genelde sorun çıkartmayan patlamayan key'ler oluyor.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ben 9₺'ye gittigidiyor üzerinden aldım Pro sürümü için. Yalnız şu var ucuza satılan keyler MAK oluyor yani bu şirketlerin toplu aldığı keylerden genelde sorun çıkmıyor patlamıyor diyorlar ama belli olmaz. En azından ben hala kullanıyorum. Alalı 2-3 ay oldu bendeki de MAK çıktı satıcı kişi söylememişti pek sorun etmedim. Pahalı satılanlar ise Retail oluyor yani o key'i senden önce alan olmuyor ilk sahibi sen oluyorsun genelde sorun çıkartmayan patlamayan key'ler oluyor.
mak keyden bir sorun çıkmaz key kullanmasan bile sadece siyah arkaplan falan oluyor çoğu insanda alıştıkdan sonra pek sorun etmez gibi geliyor

Litteram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
44
facebook grupları var orlarda beleş kod paylaşıyorlar

MBilgin27

Asistan
Reaksiyon puanı
40
n11 den çok rahat alabilirsin çok ucuza ve güvenilir satıyorlar