Bugün pc'yi geri aldım ve Windows 10 Pro 1703 ve Office 2003 kurulu geldi ama bir sıkıntı var, Başlata bakıyodum bilgisayar kendi kendine bubble witch 3 saga, candy crush soda saga ve march of empires yüklüyor.
Windows 10 2004 kurman lazım.Bugün pc'yi geri aldım ve Windows 10 Pro 1703 ve Office 2003 kurulu geldi ama bir sıkıntı var, Başlata bakıyodum bilgisayar kendi kendine bubble witch 3 saga, candy crush soda saga ve march of empires yüklüyor.
Aynen ömrü hayatımda XP Vista 7 8.1 kullandım ama ilk defa 10 kullanıyorum.Kurulu değil onlar basarsan indir falan çıkar.
Sanırım windows 10da biraz yenisin.
Birde onun buglarıyla uğraşamam ayrıca internetim çökük 1903 yüklemeye çalıştı bozuk intenret yüzünden yükleyemedi.Windows 10 2004 kurman lazım.![]()
2004'te sorun ya da bug yok ki. Bari Office 2003 ü kaldır 2019 kur.Aynen ömrü hayatımda XP Vista 7 8.1 kullandım ama ilk defa 10 kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde onun buglarıyla uğraşamam ayrıca internetim çökük 1903 yüklemeye çalıştı bozuk intenret yüzünden yükleyemedi.
Windows store den oto güncelleme ayarlarını bir kontrol et .Oyunların güncellemesini iptal et.Bugün pc'yi geri aldım ve Windows 10 Pro 1703 ve Office 2003 kurulu geldi ama bir sıkıntı var, Başlata bakıyodum bilgisayar kendi kendine bubble witch 3 saga, candy crush soda saga ve march of empires yüklüyor.
Anladım.Aynen ömrü hayatımda XP Vista 7 8.1 kullandım ama ilk defa 10 kullanıyorum.
Oyunlar inmemiş eminim ben. Banada oldu ilk kez görünce basarsan store açılıyor.Windows store den oto güncelleme ayarlarını bir kontrol et .Oyunların güncellemesini iptal et.
Hayır bubble witche tıkladım direk oyun açıldı.Anladım.
Soruna gelirsek onlar Windows 10nun kendi önerdiği oyunlar. Basarsan Microsoft store açılır. Basitçe fareyla kaldırabilirsin.
Bende ona takıldım zaten Windows 10'a Office 20032004'te sorun ya da bug yok ki. Bari Office 2003 ü kaldır 2019 kur.![]()
Oyunun açıldığında emin misin? Store açılmadı oynayabiliyorsun yani?Hayır bubble witche tıkladım direk oyun açıldı.
Bende ona takıldım zaten Windows 10'a Office 2003? Elimde 2010 var onu kurarım daha sonra 2019 geçerim.
OynayabiliyorumOyunun açıldığında emin misin? Store açılmadı oynayabiliyorsun yani?
Doğru nokta.Pcyi senden önce kullanan biri kurmuş galiba. Kaldır gitsin.
Daha öncesinde kapatmıştım düzeldi teşekkür ederim.Windows store den oto güncelleme ayarlarını bir kontrol et .Oyunların güncellemesini iptal et.
Yok kendi pcm formata vermiştim ayrıca ölü hdd sökülüp ssd taktırdım.Pcyi senden önce kullanan biri kurmuş galiba. Kaldır gitsin.