Windows 10 İnternet Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan steve78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar Windows 10 güncellemesi geldikten sonra IE ve Chrome'dan alttaki gibi hata alıyorum. Güvenlik duvarı felan uğraştım biraz ancak TR olmadığından çözemedim. Store'dan Google Search indirerek buraya girebildim. Programı ne engelliyor olabilir ve nasıl çözebilirim? (Mcafee gibi gözüme çarpan programları kaldırdım ancak yine çözülmedi.) Aldığım Hata:İnternet bağlantınızı kontrol edin
Kabloları kontrol edin ve kullandığınız yönlendiricileri, modemleri veya diğer ağ cihazlarını yeniden başlatın.

Güvenlik duvarınızın veya virüsten korunma programınızın ayarlarından, Chrome'un ağa erişmesine izin verin.
Ağa erişmesine izin verilmiş bir program olarak zaten listelenmişse listeden kaldırıp tekrar eklemeyi deneyin.

Hata kodu: DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sorun DNSlerden kaynaklanıyor. DNS ayarlarını değiştirmiş ve yanlış yazmış olabilirsin. DNS ayarlarını kontrol et. İstersen DNS numaralarını otomatiğe al bir de öyle dene.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Sorun DNSlerden kaynaklanıyor. DNS ayarlarını değiştirmiş ve yanlış yazmış olabilirsin. DNS ayarlarını kontrol et. İstersen DNS numaralarını otomatiğe al bir de öyle dene.

Denedim önceden ancak yine işe yaramadı. Zaten DNS'den olsa buradan (Google Search Uygulaması) da giremezdim. Skype felan girebiliyor. Sadece tarayıcılarda bu hatayı alıyorum. Sanırım sorun programın engellenmesi. Programı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim ancak hiç bir tarayıcı çalışmadığından yükleyebileceğim tarayıcı yok.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
o zaman proxy ayarlarını kontrol edebilir misin bi? internet explorer'dan internet seçeneklerine, bağlantıdan dan yerel ağ ayarlarında. Başka bir program proxy girmiş olabilir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
edge diye program var ondn internete giremiyorum ancak eski mozilla ile girebiliyorum

S

Sadıkcan Yeşil

SDN Okuru
Beyler ben çözümü buldum ağ ve internete girip en alttaki ana sunucuya tıklıyoruz karşımıza çıkan ekranda ara sunucu kullan aktif durumdadır onu kapatmanız yeterli yardımcı olabildiysem ne mutlu

yusuf9867

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim rica edersem detaylı anlatırmısın bakıyorum bulamadım bi türlü dediğin ana sunucuyu

yalimbaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bende de aynı sorun mevcut. Sadıkcan Yeşil'in dediğini yaptım beklemedeyim. Yusuf arama bölümüne ağ yaz 'Ağ ve internet'e gir. Orada da 'Ara sunucu'ya gir. 'Ayarları Otomatik Olarak Algıla' kısmını kapat. Ben bu şekilde yaptım beklemeye geçtim bakalm aynı sorunla tekrar karşılaşacak mıyım ?

Benim internet bir gidiyor bir geliyor. 8.1'de de aynı sorun vardı. O yüzden hep 8 kullandım. Şimdi 10'da da internet sorunu var.

Eğer sorun hal olmazsa ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=276710]steve78[/MENTION] Konu win 10 bölümüne taşındı. Alakasız yerlere konu açmamaya özen gösterelim lütfen!

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
birdaha demiycem ama son kere ve etkili bir şekilde ŞU WİNDOWS 10U 2016 YAZINDAN ÖNCE İNDİRİP KURMAYIn