Windows 10 İnsider Programından nasıl çıkarım?

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Test etmek için İnsider'a üye olup yükledim, ama nasıl geri sürüme döneceğim bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
Ekran Alıntısı.PNG

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Ayarlar> Güncelleme ve güvenlik kısmında en altta windwos insider programı var eskiden burda insider dan çıkış vardı. Ben çıkmıştım şu an normal güncellemeleri alıyorum bir bak istersen.
Screenshot_1.png

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Aklıma başka birşey de gelmedi açıkcası ama @kilicbaligi bir bilgin varmı bakarmısın.

greyg••se

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
97
Şunu da atacaktım site çöktü bende şimdi atıyorum :D

Buradaki bilgilerde işinize yarayabilir.

Son düzenleyen moderatör:

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu da atacaktım site çöktü bende şimdi atıyorum :D

Buradaki bilgilerde işinize yarayabilir.
Mediacreationtool deniyorum umarım olur.

greyg••se

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
97
Mediacreationtool deniyorum umarım olur.

Hesabınızı sıfırlama gibi bir düşünceniz mi var acaba? Eğer fikriniz buysa aynı hesapla giriş yaptığınız sürece bir şey değişeceğini sanmam kaydı silmeniz gerekir diye düşünüyorum ayrıca yukardakileri denediniz mi acaba denemden önce yükseltme, format veya sıfırlama bence yapmayın ama yeni bir hesap açma fikriniz varsa siz bilirsiniz bir şey diyemem.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Hesabınızı sıfırlama gibi bir düşünceniz mi var acaba? Eğer fikriniz buysa aynı hesapla giriş yaptığınız sürece bir şey değişeceğini sanmam kaydı silmeniz gerekir diye düşünüyorum ayrıca yukardakileri denediniz mi acaba denemden önce yükseltme, format veya sıfırlama bence yapmayın ama yeni bir hesap açma fikriniz varsa siz bilirsiniz bir şey diyemem.
Denemediğim yöntem kalmadı, internette bunu buldum deniyorum.

greyg••se

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
97
Denemediğim yöntem kalmadı, internette bunu buldum deniyorum.

Anladım, çözüme kavuşur umarım sorununuz internetten okuduğum kadarıyla çoğu kişi kapatırken zorlanmış insider’ı neden böyle bir şey yapıp insanları uğraştırıyorlar anlamış değilim. Kolay gelsin.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Anladım, çözüme kavuşur umarım sorununuz internetten okuduğum kadarıyla çoğu kişi kapatırken zorlanmış insider’ı neden böyle bir şey yapıp insanları uğraştırıyorlar anlamış değilim. Kolay gelsin.
Teşekkürler. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows kurmak kesin çözüm ama Insider Preview sürüme güncelleme yapmadıysa buna gerek yok. Windows Update'i kapamanız yeterli.
Teşekkürler ama giden gitmiştir. :D

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,357
Menülerde değişim var.
Eğer Insider Preview programına yeni katıldıysanız, Windows 10'un kararlı sürümüne kolayca geri dönebiliyor olmalısınız.
Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma menüsünden varsa, "Önceki bir sürüme geri dön" altındaki "Başlayın" seçeneğini tıklayın. Cihazın yeniden başlatılması sizden istenir ve gelen seçenekleri takip edersiniz.