windows 10 home kurucam

çağdaş yıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkdaşlar win 10 kurucam çünkü yanlış kurdum flash bellekle ama format atmak istemiyorum 25 gün önce attım yükselt seçeneğini seçersem tek farkı format deme adam akalı kurulur deme o.ç.png

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Özel'e basarsan bütün dosyaların silinip sıfır'dan win 10 kurulacak. Yükselt'e basarsan dosyaların kalacak. Özel'i seçmen tavsiyem.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Merhaba, tam olarak demek istediğinizi net olarak anlamasam bile anladığım kadarıyla 1 ay önce format attınız ve dosyalarınız silinmeden yanlış kurduğunuz Windows'u düzeltmek istiyorsunuz. Eğer açıklamaları okursanız zaten anlarsınız Yükselt seçeneği sizin için doğru olan. Eğer özel seçerseniz
bir şekilde sıfır Windows kurarsınız. Önerilen budur.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
Son düzenleme:

çağdaş yıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, tam olarak demek istediğinizi net olarak anlamasam bile anladığım kadarıyla 1 ay önce format attınız ve dosyalarınız silinmeden yanlış kurduğunuz Windows'u düzeltmek istiyorsunuz. Eğer açıklamaları okursanız zaten anlarsınız Yükselt seçeneği sizin için doğru olan. Eğer özel seçerseniz

bir şekilde sıfır Windows kurarsınız. Önerilen budur.
haklısın ama kanka 1 ay önce nerdeyse yaptım formattı ama yükselt yine windowsu tekrardan kurar deme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel'e basarsan bütün dosyaların silinip sıfır'dan win 10 kurulacak. Yükselt'e basarsan dosyaların kalacak. Özel'i seçmen tavsiyem.
haklısın ama kanka 1 ay önce nerdeyse yaptım formattı ama yükselt yine windowsu tekrardan kurar deme

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Ben sizin tam olarak ne istediğinizi hâlâ anlayamadım. :/ Windows'u tekrar kurmadan düzeltmenin tek yolu Windows'u onar demek. Onun dışında benim bildiğim bir şey yok.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
Ben anlamadım neyi yanlış kurduğunuzu, yanlış diske mi kurdunuz, yanlış bölümleyip mi kurdunuz, microsoft böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

Kafamda deli sorular o_O:p

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
win 10 home tekarardan pc ye kurucam ve format atıcam 45 gb lik bir oyun var onu nasıl kurtarabilirrim onu tekrardan yüklemek istemiyorum
Bunun için ayrı bir konu açmanıza gerek yoktu. "Yükselt" seçeneği ile devam edeceksiniz. Oyun, program vesaireye bir şey olmaz.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Resimdeki yer oluyor (Kurulum ekranı, Windows kurtarma).
Mesaj otomatik birleştirildi:

boot.wim dosyası yani. :)
Aaa bu haliyle, Windows yükleme medyasını yükseltmeye çalışmış olur. :D
Windows'u normal olarak başlatması, yükleme medyasını yerleştirmesi/bağlaması ve medya üzerinden Windows Kurulumunu başlatması gerekir, eğer amaç yükseltmek ise (NOT: Windows etkileştirilmiş olmalı aksi durumda ürün anahtarı ister.)
Evet, bu yüzden yapılamayacağını ve masaüstünden açmamızı istiyor yükselt denildiğinde.
Evet muhtemelen hata verecektir.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
Aaa bu haliyle, Windows yükleme medyasını yükseltmeye çalışmış olur. :D
Windows'u normal olarak başlatması, yükleme medyasını yerleştirmesi/bağlaması ve medya üzerinden Windows Kurulumunu başlatması gerekir, eğer amaç yükseltmek ise (NOT: Windows etkileştirilmiş olmalı aksi durumda ürün anahtarı ister.)
Evet, bu yüzden yapılamayacağını ve masaüstünden açmamızı istiyor yükselt denildiğinde.