çağdaş yıldız
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
bir şekilde sıfır Windows kurarsınız. Önerilen budur.adam akalı
Windows PE modunda yükseltme yapamazsınız zaten.merhaba arkdaşlar win 10 kurucam çünkü yanlış kurdum flash bellekle ama format atmak istemiyorum 25 gün önce attım yükselt seçeneğini seçersem tek farkı format deme adam akalı kurulur deme Ekli dosyayı görüntüle 109266
haklısın ama kanka 1 ay önce nerdeyse yaptım formattı ama yükselt yine windowsu tekrardan kurar demeMerhaba, tam olarak demek istediğinizi net olarak anlamasam bile anladığım kadarıyla 1 ay önce format attınız ve dosyalarınız silinmeden yanlış kurduğunuz Windows'u düzeltmek istiyorsunuz. Eğer açıklamaları okursanız zaten anlarsınız Yükselt seçeneği sizin için doğru olan. Eğer özel seçerseniz
bir şekilde sıfır Windows kurarsınız. Önerilen budur.
haklısın ama kanka 1 ay önce nerdeyse yaptım formattı ama yükselt yine windowsu tekrardan kurar demeÖzel'e basarsan bütün dosyaların silinip sıfır'dan win 10 kurulacak. Yükselt'e basarsan dosyaların kalacak. Özel'i seçmen tavsiyem.
Haklısın bende bir şey anlamadım.Ben sizin tam olarak ne istediğinizi hâlâ anlayamadım. :/ Windows'u tekrar kurmadan düzeltmenin tek yolu Windows'u onar demek. Onun dışında benim bildiğim bir şey yok.
windows 10 home kurucam
win 10 kurucam çünkü yanlış kurdum
Yanlıştan kasıt nedir? Home haricinde yoksa başka bir sürüm mü şu an yüklü?
Bunun için ayrı bir konu açmanıza gerek yoktu. "Yükselt" seçeneği ile devam edeceksiniz. Oyun, program vesaireye bir şey olmaz.win 10 home tekarardan pc ye kurucam ve format atıcam 45 gb lik bir oyun var onu nasıl kurtarabilirrim onu tekrardan yüklemek istemiyorum
Yükseltme yapılamıyor Windows PE modunda.Bunun için ayrı bir konu açmanıza gerek yoktu. "Yükselt" seçeneği ile devam edeceksiniz. Oyun, program vesaireye bir şey olmaz.
USB'ye yazdırmış olduğu medya üzerinden işlem yapıyor. Windows PE modu'ndan kasıt nedir?Yükseltme yapılamıyor Windows PE modunda.![]()
Resimdeki yer oluyor (Kurulum ekranı, Windows kurtarma).USB'ye yazdırmış olduğu medya üzerinden işlem yapıyor. Windows PE modu'ndan kasıt nedir?![]()
boot.wim dosyası yani.USB'ye yazdırmış olduğu medya üzerinden işlem yapıyor. Windows PE modu'ndan kasıt nedir?![]()
Aaa bu haliyle, Windows yükleme medyasını yükseltmeye çalışmış olur.Resimdeki yer oluyor (Kurulum ekranı, Windows kurtarma).
Mesaj otomatik birleştirildi:
boot.wim dosyası yani.![]()
Evet muhtemelen hata verecektir.Evet, bu yüzden yapılamayacağını ve masaüstünden açmamızı istiyor yükselt denildiğinde.
Evet, bu yüzden yapılamayacağını ve masaüstünden açmamızı istiyor yükselt denildiğinde.Aaa bu haliyle, Windows yükleme medyasını yükseltmeye çalışmış olur.
Windows'u normal olarak başlatması, yükleme medyasını yerleştirmesi/bağlaması ve medya üzerinden Windows Kurulumunu başlatması gerekir, eğer amaç yükseltmek ise (NOT: Windows etkileştirilmiş olmalı aksi durumda ürün anahtarı ister.)