Windows 10 güncellemesi hala gelmedi yardım lütfen

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba. Bildiğiniz gibi windows 10 güncellemesi rezerve eden kullanıcılara ulaşmaya başladı. Fakat ben de rezerve etmemem rağmen bana hala gelmedi. Tıkladığımda şöyle yazıyor. "Windows 10, bilgisayarınız için doğrulanıyor. Bilgisayarınız için Windows 10'un hazır olduğuna ilişkin bildirimi aldıktan sonra yükseltmenizi öneririz. Yükseltme, birçok bilgisayar için başlatıldı ancak daha fazla bilgisayarın Windows 10 ile çalışabilmesini sağlamak için iş ortaklarımızla sürekli çalışmaktayız." Alt kısımda ise tamam hazır olduğunda bana bildir diyor. Bu güncelleme gelmemesi benim bilgisayarımdan mı kaynaklı şuan yoksa sıra mı bekliyorum? Eğer benim bilgisayarımdan kaynaklıysa ortalama kaç gün sonra Windows 10'a geçebilirim?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Beklemene gerek yok banada gelmemişti ben direk yükleme aracı ile yükselttim bir sıkıntı çıkmadı

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
771
En Güzeli temiz kurulum

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok direk geçerim geçmesine de bilgisayarınız için doğrulanıyor falan diyor ya ondan acaba direk geçsem sorun olur mu hata falan veya doğru düzgün çalışmaz belki. :/

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=345347]drjacob[/MENTION] direk geçeyim mi bir sorun olur mu

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hocam aynı sorun bende de var. Bekliyorum halen ama gelen giden yok. Haftasonuna kadar gelmezse yükleme aracı ile yükleyeceğim.

poyrsJ2.jpg

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu yükleme aracı microsoftun demi bir şey olmaz lisansa falan? Bir de sıfırlanmaz değil mi? :D kusura bakmayın acemiyim biraz bu konularda :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi indirdim yükleme aracını denedim olmuyor hocam. Mavi ekranda yüklenme işareti var sadece. :/

hakandxtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aynı durumdaydım otomatik güncelleme gelmedi. güncelle aracından yükseltme yaptım. aktivasyonu da oldu. bi sorun çıkmadı boşuna bekledim dedim kendi kendime.

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oh be oldu:biggrin:. Şuan Microsoft Edge'den yazıyorum. Sorunsuz çalışıyor Windows 10. Saolun. :biggrin: