Windows 10 Güncellemelerini Daha Hızlı Alın

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Microsoft'un daha test aşamasında olan yeni işletim sistemi olan Windows 10'un yeni build güncellemelerini daha hızlı alabilirsiniz.

Önceki işletim sistemlerinde güncellemeleri herkese aynı anda dağıtan Microsoft, test aşamasındaki işletim sisteminde durumu biraz değiştirmiş. Güncellemeleri daha hızlı almak ve test etmek isteyenler için küçük bir ayar bulunuyor.

İşletim sisteminin içinde varsayılan olarak "slow" ayarlanmış olan ayarı "fast" yapmanız gerekiyor. Böylece Windows 10 güncellemelerini daha daha hızlı alacaksınız.

Ring2-1024x344.png

Windows 10 için güncelleme ayarını değiştirmek için

Başlat menüsüne tıklayın - Pc settings - update and recovery - preview builds tıklayıp burada slow olarak seçili olan ayarı fast yapmanız gerekiyor.

Preview_closed-1024x832.jpg

Böylece Windows 10 build güncellemelerini daha hızlı alacaksınız.

REDFOKS

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Microsoft'un daha test aşamasında olan yeni iletim sistemi olan Windows 10'un yeni build güncellemelerini daha hızlı alabilirsiniz.

Önceki işletim sistemlerinde güncellemeleri her kese aynı anda dağıtan microsft, teset aşamasındaki işletim sisteminde durumu biraz değiştirmiş. Güncellemeleri daha hızlı almak ve test etmek isteyenler için küçük bir ayar bulunuyor.

İşletim sisteminin içinde varsayılan olarak "slow" ayarlanmış olan ayarı "fast" yapmanız gerekiyor. Böylece Windows 10 güncellemelerini daha daha hızlı alacaksınız.

Ring2-1024x344.png

Windows 10 için güncelleme ayarını değiştirmek için

Başlat menüsüne tıklayın - Pc settings - update and recovery - preview builds tıklayıp burada slow olarak seçili olan ayarı fast yapmanız gerekiyor.

Preview_closed-1024x832.jpg

Böylece Windows 10 build güncellemelerini daha hızlı alacaksınız.

REDFOKS
Bir kaç yazım hatası var düzeltsen iyi olur

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
iş yerinde kaçak işi bu kadar oluyor :) gördüklerimi düzenledim :)