Hayır gerekmez fakat dosyalarınızı başka bir bölüm yani partitionda saklayıp normal olarak Windows'u yüklerseniz daha iyi olur.Arkadaşlar sorum basit dosyalarımı saklayıp format atarsam windowsu yeniden kurmam gerekir mi?
Ben iki diske sahibim birinde benim şahsi dosyalarım diğerinde ise windows kuruluHayır gerekmez fakat dosyalarınızı başka bir bölüm yani partitionda saklayıp normal olarak Windows'u yüklerseniz daha iyi olur.
Ha, o zaman Windows kurulumundan C'yi direkt biçimlendirip kurabilirsiniz.Ben iki diske sahibim birinde benim şahsi dosyalarım diğerinde ise windows kurulu
Sisteminizin özelliklerini yazabilir misiniz?Windows kurulum ekranı kendiliğindenmi açılacak? Çünkü bir kere daha format atmıştım ve windowsu usb ile kurmam gerekmişti.Ama formatı atarken herkesi sil demiştim
Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın.Sisteminizin özelliklerini yazabilir misiniz?
UEFI olarak USB'ye yazdırıp kurabilirsiniz. Zaten önemli dosyalar diğer HDD'de ise kurulumda Windows'un olduğu HDD'yi gönül rahatlığı ile biçimlendirip kurabilirsiniz.Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın.
Tek hdd var yerel disk c ve yerel disk e olarak 2 disk varUEFI olarak USB'ye yazdırıp kurabilirsiniz. Zaten önemli dosyalar diğer HDD'de ise kurulumda Windows'un olduğu HDD'yi gönül rahatlığı ile biçimlendirip kurabilirsiniz.
Kurulumda C'yi biçimlendirip ileri diyeceksiniz.Tek hdd var yerel disk c ve yerel disk e olarak 2 disk var
Teşekkürler iyi geceler.Kurulumda C'yi biçimlendirip ileri diyeceksiniz.