Soru Windows 10 Format Atma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rush B
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rush B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar sorum basit dosyalarımı saklayıp format atarsam windowsu yeniden kurmam gerekir mi?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Arkadaşlar sorum basit dosyalarımı saklayıp format atarsam windowsu yeniden kurmam gerekir mi?
Hayır gerekmez fakat dosyalarınızı başka bir bölüm yani partitionda saklayıp normal olarak Windows'u yüklerseniz daha iyi olur.

Rush B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayır gerekmez fakat dosyalarınızı başka bir bölüm yani partitionda saklayıp normal olarak Windows'u yüklerseniz daha iyi olur.
Ben iki diske sahibim birinde benim şahsi dosyalarım diğerinde ise windows kurulu

Rush B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Windows kurulum ekranı kendiliğindenmi açılacak? Çünkü bir kere daha format atmıştım ve windowsu usb ile kurmam gerekmişti.Ama formatı atarken herşeyi sil demiştim

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Windows kurulum ekranı kendiliğindenmi açılacak? Çünkü bir kere daha format atmıştım ve windowsu usb ile kurmam gerekmişti.Ama formatı atarken herkesi sil demiştim
Sisteminizin özelliklerini yazabilir misiniz?

Rush B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Ekli dosyalar

• p.PNG
    p.PNG
    30.5 KB · Görüntüleme: 81

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın.
UEFI olarak USB'ye yazdırıp kurabilirsiniz. Zaten önemli dosyalar diğer HDD'de ise kurulumda Windows'un olduğu HDD'yi gönül rahatlığı ile biçimlendirip kurabilirsiniz.

Rush B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
UEFI olarak USB'ye yazdırıp kurabilirsiniz. Zaten önemli dosyalar diğer HDD'de ise kurulumda Windows'un olduğu HDD'yi gönül rahatlığı ile biçimlendirip kurabilirsiniz.
Tek hdd var yerel disk c ve yerel disk e olarak 2 disk var