tabii ki.Windows sürem doldu ve benden key istiyor. Bilgisayarda enterprise yüklü. Bir arkadaşım bana key gönderdi bunu kullan dedi. Kullandığımda aşağıdaki uyarıyı verdi. Bunu etkinleştireyim mi?
Ekli dosyayı görüntüle 142902
Bir sorun yaşamam değil mi?tabii ki.
yaşamazsın.Bir sorun yaşamam değil mi?
Arkadaşın sana volume key göndermiş galiba ama sorun olmaz bence korkmaWindows sürem doldu ve benden key istiyor. Bilgisayarda enterprise yüklü. Bir arkadaşım bana key gönderdi bunu kullan dedi. Kullandığımda aşağıdaki uyarıyı verdi. Bunu etkinleştireyim mi?
Ekli dosyayı görüntüle 142902
volume key ne ya?Arkadaşın sana volume key göndermiş galiba ama sorun olmaz bence korkma
Şirket, üniversite gibi yerlerin verdiği keyler, Aslında biraz korsana kaçıyorvolume key ne ya?
Parayla. Microsoft’tan.Etkinleştir'e bastım ağa bağlanmanız lazım tarzı bir şey söyledi. Microsoft hesabına bağlanan key varmış o nasıl alınıyor bilen var mı?
Bunu yaparsam bilgisayarıma erişim vermiş olmuyor muyum? Bir kuruluşun ağına bağlanıyorum sanırım.Komut İstemini (CMD) yönetici olarak çalıştırıp
slmgr.vbs /ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
ENTER
slmgr.vbs /ato
ENTER
yapıp deneyin.
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX ürün anahtarını giriyorsun.
Etkinleştirme, normal şartlarda kuruluşunuz tarafından yönetilir ve Windows lisansınızın süresi dolabilir. Etkinleştirme başarılı olsa bile, ilerleyen süreçte bir hata ile birlikte "Windows Lisansınızın Süresi Yakında Dolacak" uyarısı almanız muhtemeldir.
En sağlamı pc'yi internetle kavuştur. CMD'den ne yaptığını bilmeyeceksin.Bunu yaparsam bilgisayarıma erişim vermiş olmuyor muyum? Bir kuruluşun ağına bağlanıyorum sanırım.
Komutları girerek yüklü olan ürün anahtarını yeniliyorsun. İstemci, KMS aktivasyon sunucusunu otomatik olarak bulursa, Windows etkinleşiyor.Bunu yaparsam bilgisayarıma erişim vermiş olmuyor muyum? Bir kuruluşun ağına bağlanıyorum sanırım.