Soru Yükleme kimliğini bir başkasının bilmesi sorun yaratır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Farfik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Farfik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Bir siteden dijital windows 10 pro key almıştım. Key çalışmadı ve Whatsapp üzerinden satış yapan yer ile tekrar iletişime geçtim ve dediği işlemleri yapmaya başladım. Windows ürün etkinleştirme yerinde Telefon ile etkinleştire girdim ve bir Yükleme kimliği çıktı. Bu kimliği benden istedi ve daha sonrasında Bir onay kimliği iletti ve bu onay kimliğini girdiğimde Windows aktifleştirildi. Aklıma takılan bir konu var. Bu kullanıcı Yükleme kimliği ile uzaktan bir bağlantı yapabilir mi? Şikayet varda böyle bir konu gördüm.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Yazışmalarınızda kaynağı belli olmayan bir linke tıklamadığınızı ve satıcının iyi niyetli olduğunu varsaysak düşüncemi belirtiyorum: herhangi bir kişisel bilginizi, konum, IP adres bilgilerinizi vs paylaşmadıysanız sorun olacağını sanmıyorum. Ancak kaynağını bilmediğiniz ve güven uyandırmayan web sitelerine üye olmayınız ve bu siteler üzerinden alışveriş yapmayınız.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,724
Yazışmalarınızda kaynağı belli olmayan bir linke tıklamadığınızı ve satıcının iyi niyetli olduğunu varsaysak düşüncemi belirtiyorum: herhangi bir kişisel bilginizi, konum, IP adres bilgilerinizi vs paylaşmadıysanız sorun olacağını sanmıyorum. Ancak kaynağını bilmediğiniz ve güven uyandırmayan web sitelerine üye olmayınız ve bu siteler üzerinden alışveriş yapmayınız.
Konu kapanmıştır, yinede herşeye rağmen sorun olma riski var şahsen ben güvenmem