Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
normalde win10du sonra isler biraz degisti10 konusunda vista mı?

normalde win10du sonra isler biraz degisti10 konusunda vista mı?
sokağa çık bilgisayarcı denen bakkallara git msi external recovery dvd ara.Mesele vista yuklemek.degil ki evde flashbellek yok. sadece vista cdsi var format icin.Yoksa diger masaustu cihazda win7 var
evde usb bellek yok olsa rufus dan yaparim ama suan elimde sadece vista cdsi oldugu icin bu kadar ugrasiyorum arkadasin son dediklerinide yaptim ama olmuyor@Prophotone , seni yaklaşık 3 saattir izliyorum, dışarıdaydım, yardımcı olamadım. Yapman gereken sadece uefi bir usb disk hazırlamak idi. Ne verilerin gider ne başka bişe. Şimdi vista kurmaya çalışıyorsun, vista yerine 7 8.1 10 çok daha iyi performans verir. Hadi hiç veri kurtarma imkanın yok, bari mini Xp indir diske yaz bios legacy modda verilerini kurtar. Arkadaşın da dediği gibi yanlış hareket etmişsin.
Elindekilerle bir yol katedemezsin. Ya bir usb ve pc bul, ya servise ver, ya da bilgisayardan anlayan birine ver.evde usb bellek yok olsa rufus dan yaparim ama suan elimde sadece vista cdsi oldugu icin bu kadar ugrasiyorum arkadasin son dediklerinide yaptim ama olmuyor
en iyisi usb bellek alayim dediginiz gibiElindekilerle bir yol katedemezsin. Ya bir usb ve pc bul, ya servise ver, ya da bilgisayardan anlayan birine ver.
git a101'e 8gb sandisk usb bellek al 9lira ona Windows 10 ISO bunu at...![]()
Hahahafhaa haydaaa ise bak.Kapatip actim bi daha girdim hata mata vermeden kuruluma gecti Super ya Umarim bir yerde hata vermez
calisan bir pc olsun yeter zaten vista kulanmam acilsin win 10 aticamgit a101'e 8gb sandisk usb bellek al 9lira ona Windows 10 ISO bunu at...
vista açılır açılmaz güncelleme manyağı olucak...calisan bir pc olsun yeter zaten vista kulanmam acilsin win 10 aticam
ne 4.milenyum faciası? 1 milenyum faciası var M.E.boş geç... 4. millenium faciasından kurtulmuşsun... şanslısın...
Tabii ki de windows 10.sagolasiniz valla sonunda acildi windows 10 mu yukleyeyim win 7 mi ?
ama vista uzerine win 10 kurulmuyordu sanirim ?internetten iso indirip zip ile setuptan kurucam olur mu oyle ?Tabii ki de windows 10.
Gerçekten yanlış yapmışsın, en başta biraz sabırlı olup farklı bilgisayar ile Windows 10 dvd si hazırlasaydın onunla hem format hem de sıfırlama ekranına gelebilirdin. (Flash bellek demedim çünkü üstte olmadığını belirtmişsin.)Mesele vista yuklemek.degil ki evde flashbellek yok. sadece vista cdsi var format icin.Yoksa diger masaustu cihazda win7 var
Downloads « InfraRecorderSuan usb internet vs. hic biri calismiyor driverlari yok diye.telefonu bile gormuyor malesef iso dosyasida atamam bu sekilde sanirim yine usb gerekicek ? cozum onerisi olan var mi
senin anlayışın bu kadar... 4. millenium faciasını savunan bir tikisin... klavye tanımaz touchpad tanımaz... 5¢ etmez...ne 4.milenyum faciası? 1 milenyum faciası var M.E.
hadi öyle diyorsun ne diye grundig gnb1562 a1 i3'ü 8'den 8.1'e sonra onuda 8.1'den 10'a yükselttin?senin anlayışın bu kadar... 4. millenium faciasını savunan bir tikisin... klavye tanımaz touchpad tanımaz... 5¢ etmez...
dandik olduğunu kullanmadan nereden bileceğiz? troll müsün nesin?hadi öyle diyorsun ne diye grundig gnb1562 a1 i3'ü 8'den 8.1'e sonra onuda 8.1'den 10'a yükselttin?
![]()
gelmiş geçmiş en iyi windows sürümü windows 10 kullanmasını beceremeyenlere dandik..dandik olduğunu kullanmadan nereden bileceğiz? troll müsün nesin?
tabi tabi klavye ve touchpadi düzgün çalıştıramayan işletim sistemi iyi oluyor oyunlarada uyumlu değil onu inkar edemezsin...gelmiş geçmiş en iyi windows sürümü windows 10 kullanmasını beceremeyenlere dandik..
silsin da!...tabi tabi klavye ve touchpadi düzgün çalıştıramayan işletim sistemi iyi oluyor oyunlarada uyumlu değil onu inkar edemezsin...
bu konuyu görünce...
gerek kalmıyor ms uncle hallediyor.Acaba usb aldiktan sonra usb flash surucuyu secsem rufusa gerek kalmaz mi acaba ?