j.connor
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu sorunu nasıl çözerim driveriMuhtemelen driver güncellemelerinden birinde hata vardır. Bazı simgelerinde yerini değiştirebiliyorsun.
Bu sorunu nasıl çözerim driveriMuhtemelen driver güncellemelerinden birinde hata vardır. Bazı simgelerinde yerini değiştirebiliyorsun.
Bu sorunu nasıl çözerim driveri
Tamam teşekkürlerDriver ları güncelle dostum![]()
Hocam VLC kullanınarkadaşlar bir sorum var ama en başta demek istiyorum ki win10 iyi dediler diye güncelledim ve alışamadım bir türlü rezalet olan 8.1'i özledim resmen
gelecek olursak soruma yabancı dizileri ve filmleri internetten değilde hd olarak indirip yanına aynı isimde altyazı dosyası koyup windows media player üzerinden mutlu mesut izliyordum çok uzun zamandır(.mkv video formatıyla .srt altyazı formatıyla kısaca) fakat win10'a geçtiğimden beri hd videolarda altyazı gözükmüyor media playerda hatta windows 10'un kendi önerdiği video izleme programında da gözükmüyor(yani aslında mpc-hc x64 dışında hiçbiri göstermiyor) eski düşük kaliteli videolarda çalışıyor ama hd'lerde tık yok ve bunun çözümünü de bulamadım.her güncellemeyi de yapıyorum belki çözülür diye ama hala olmadı.çözümü hkkında bir fikri olan var mı acaba?
şimdiden çok teşekkür ederim![]()
Görünüm ayarlarında gizli öğeleri göster kutucuğunda tik varsa kaldırArkadaşlar notebook um win10 ve bilgisayarda gizli dosyalar var ama görünüyor (silik). Bunların virüs olduğunu düşünüyorum. Sizce virüs mü ve nasıl üstesinden gelirim?
dostum k-lite codec zaten sıkıntıyı çözüyor ama bende nedenini bilmediğim bir windows media player sevgisi var ve oradan izlemek istiyordum o yüzden sordum yaniHocam VLC kullanın![]()
Windows 10’a geçişle birlikte bazı sorunlarda beraberinde geldi. Bunlardan biri de web sitelerinde i harfinin gözükmemesi sorunu, sitelerde i harfi gözükmüyor ise
Chrome’da sorun şu şekilde aşılıyor;
adres satırına chrome://flags/#disable-direct-write yazıp açılan sayfadan “DirectWrite devre dışı bırak”ı Etkinleştir diyoruz.
Yeniden başlatınca sorun düzeliyor.
Yandex harika uyum sağlıyor. Kaç yıldır chrome kullanıyordum daha sonra yandex'e geçtim.windows 10'da en iyi tarayicilar edge>yandex>chrome tavsiyeleriniz var mi tarayicilar hakkinda
edge daha iyi geldi sonradan.Bence edge yi biraz kullaninYandex harika uyum sağlıyor. Kaç yıldır chrome kullanıyordum daha sonra yandex'e geçtim.
Edge de biraz yandex çakması be hocam.edge daha iyi geldi sonradan.Bence edge yi biraz kullanin
Olur mu? Yazılım yapıları bile farklı.Edge de biraz yandex çakması be hocam.
Arayüz sanki bana öyle geldi ama :/Olur mu? Yazılım yapıları bile farklı.
edge resmen internet explorer yapan ekibin yaptığı şey... bence kullanışsız...Olur mu? Yazılım yapıları bile farklı.
acele işe şeytan karışır sakin ol slow ol pc de fark ediyor benim ki chrome + fire fox açıkken biraz yamuluyor yani chrome bekletse ne olucak? ikisi de bekletiyor...chrome sayfa gecisleri cok kasiyor edge gibi daha rahat bir tarayici varken chrome hayatta kullanmam
Iyide beklememek varken neden bekleyeyimacele işe şeytan karışır sakin ol slow ol pc de fark ediyor benim ki chrome + fire fox açıkken biraz yamuluyor yani chrome bekletse ne olucak? ikisi de bekletiyor...
bu mesaj için bekletmedi zınk diye açıldı...Iyide beklememek varken neden bekleyeyim