goldteam34
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 50
merhum iyi adamdı
şaka bi yana o hdd kaç yıllık?

yılını bilmiyorum ama halen çalışıyor:merhum iyi adamdı![]()
Mevcut keyde sorun çıkmayacaktır, kurulum tamamlandıktan sonra Windows.old dosyasını sistem üzerinden kaldırabilirsin.
Freedoslu gelmeyecek hiçbişe yüklü olmadan gelecek bi bilgisayardan windows 8.1 indir media creation aracılığıyla usbye atSelam arkadaşlar, yeni kasa toplayacağım bu yüzden sistem freedos gelecek. Bu yüzden birkaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim.
-Bilgisayarcıya götürdüğüm zaman win 8.1 mi yoksa win10 mu yükletmemi önerirsiniz?
-Freedos'iken kendi başıma win10 yapabilirmiyim? İlla bir sistem kurulu olması gerekirmi?
-Win10 korsan, cracklı oyunları çalıştırmıyor ddiyorlar doğrumu?
-Sistem yeni olacağı için bilgisayarcıya neleri yapmasını söylemeliyim, bu konularda biraz acemiyimde. (bios ayarları , ekran kartı driver güncellemeleri, office programları)
-Bilgisayarcılarda orj. win10 veya win8.1 yükletmek tahminen kaç para olur? Malum lisanslı alsak çok pahalıya patlıyor.
Şimdiden teşekkürler.
Media Creation Tool ile windows 10 usb diski hazırlıyordum, isoyu indirdi ama usb'ye yazma işi çok uzun sürdü çektim usb'yi. Bu indirilen iso bilgisayarın bir yerinde kaydedilmiş midir?
her şeyi kaldır ile.Windows 10'u kurdum ama tahmin ettiğim gibi olmadı. :thumbdown:
Bu seçeneklerin hangisini kullanırsam Windows 10 kalır? Oyunlar vs. silinsin istiyorum.
![]()
herşeyi kaldır ile mümkün gerçi bazen sakla diyen de uçurucu olabiliyor...@ConfickerBelasi bir bilgin var mı?
10 robert lewandowski&luiz suarez,8 umut bulut&guizzaürün anahtarı bios'da güvende ve 10'dan 8'e düşmeyi istemezsin.
Masaüstünü daha düzenli hale getirebilmek için bildiğiniz uygulama yada program var mı? böyle havalı![]()
Win10 da denemedim ama olur herhaldewin10 içinde olur mu?
Windows 10'u kurduğumdan beri bilgisayarın fanı daha hızlı çalışıyor. Bunun sebebi ne olabilir?