Windows 10 Ana Konu

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Win10'a yükselttikten sonra orjinalden bir farkı kalmıyor ki yani güncelleme sıkıntısız yükleniyor
Hayır onu demiyorum, anahtar kontrolü yapıyor ya bu program, öyle mi yapacak yoksa elle internetten alınan iso dosyası ile mi kurulum olacak ?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Hayır onu demiyorum, anahtar kontrolü yapıyor ya bu program, öyle mi yapacak yoksa elle internetten alınan iso dosyası ile mi kurulum olacak ?
internetten indirdiğim win 10 iso ile kurulum yapacağım öyle anlatıyor bak M.E

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam daz loader ile win7'yi etkinleştirin sonra da indirdiğiniz win10 iso dosyası ile yükseltin bu kadar.
Win7'yi kurulumdan sonra güncellemeleri kapatın o şekilde win10'a yükseltin :)

bu akşam operasyon başlıyor yine duruma göre bilgilendirme yaparım :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
[MENTION=459817]M.E[/MENTION] @duhan.Sosyal bilgisayara hala format atamadım sistemden mi yoksa donanımsal bir sorun mu var anlamadım çok çabuk ısınıyor ve kapanıyor bu yüzden yardımlarınıza rağmen birşey yapamadım yine de ilginizden dolayı teşekkür ederim bugün tamirciye bırakacağım herşeyi o halledecek

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
kasma olayı var w10 da neden acaba.

drag27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne olur yardım edermisiniz windows 10 yüklü laptopa hotmail hesabıyla giriş yaptım şimdi her açılışta onun şifresini istiyor ve sıkıntı oluuyor lütfen yardım edin ben bu hesabı nasıl kaldırırım ne olur cevap yazın....

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
ne olur yardım edermisiniz windows 10 yüklü laptopa hotmail hesabıyla giriş yaptım şimdi her açılışta onun şifresini istiyor ve sıkıntı oluuyor lütfen yardım edin ben bu hesabı nasıl kaldırırım ne olur cevap yazın....
Başlat menüsüne netplwiz yaz yönetici olarak çalıştır sonra kullanıcı adını seç hemen o pencerede bu kullanıcı her açılışta parola girsin seçeneği var oradaki işareti kaldır şifreni girmeni isteyecek doğru bir şekilde şifreni gir sonra daha senden her açılışta şifre istemeyecektir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hotmail hesabınla daha iyi öyle kullan formatlarsan bile ayarların geri yapılıyor bu çok iyi birşey...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
hotmail hesabınla daha iyi öyle kullan formatlarsan bile ayarların geri yapılıyor bu çok iyi birşey...
Şifreyi kaldırsan bile bu uygulama devam ediyor. Yani şifreyi kaldırdın say format at eski ayarların yine geliyor.
Ben şifresiz anıyorum ve ayarlarım her zaman otomatik geliyor.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96

Hazır konusu açılmışken sorayım :) Bu ayarları nereye kayıt ediyor ? OneDrive da cihaz yedeklerinde yok başka nereye kayıt ediyor anlamadım :confused1:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Şifreyi kaldırsan bile bu uygulama devam ediyor. Yani şifreyi kaldırdın say format at eski ayarların yine geliyor.
Ben şifresiz anıyorum ve ayarlarım her zaman otomatik geliyor.
denek hdd buldum hd080hj 10lira aldım hemen onunla deneyim...

Hazır konusu açılmışken sorayım :) Bu ayarları nereye kayıt ediyor ? OneDrive da cihaz yedeklerinde yok başka nereye kayıt ediyor anlamadım :confused1:
one driver yapıyor sanki de nasıl fikrim yok...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

Windows Kimlik Bilgileri Yöneticisi var. eğer web de hesap açmışsan web kimlik bilgilerine gir. ordan kaldırıp .ayarları yedekleyebilirsin.

yerel hesap açmışsan resimdeki gibi.

PPj2R7.jpg

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Demesem içinde kalacaktı. Söylüyorum. Windows 10 kadar saçma bir işletim sistemi Yok.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Yükseltmiştim geri döndüm cok kasıyor..

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Windows 10 ne zaman Telemetry'den kurtulur o zaman yüklenir işte bir oyuncu için asla önermem.
Disk kullanımı aşırı oluyor bazen. Fiber kullananlar pek farketmez fakat adsl kullanan online oyuncular arkaplanda çalışan otomatik güncellemelere lanet okuyor ping meselesi yüzünden.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bende bi tuhafım, herkes Windows 7'yi seviyor. Ben Xp kullanıyordum, Windows 7'ye geçtim yok nedense sevemedim. Windows 8'e geçtim sevdim, şuan Windows 10 kullanıyorum mükemmel bence. Kasama falan da yok, işlemci desen fi tarihinin işlemcisi ama yağ gibi akıyor Windows 10
Ne bileyim Windows 7'yi kaç kere kurdum en fazla 3 gün dayanabildim sonra tekrar 8'e dönüş yaptım. Çok hantal bi işletim sistemi gibi geliyor Windows 7 Şahsi düşüncem vurmayın :D

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar merhaba 3 gb ddr2 ramli intel core 2 duo işlemcili ve oldukça eski bir nvidia ekran kartlı,500 gb hdd li bir pc de w10 nasıl çalışır iş görür mü şuan 4 gb lık laptop kullanıyorum w 10 kurulu ram kullanımı biraz fazla gibi bu eski masaüstü pc de sorun yapar mı? format atacam ona göre w10 kaldırmaz sorunlu olursa w7 kuracağım cevaplarınızı bekliyorum şimdiden sağolun....

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
arkadaşlar merhaba 3 gb ddr2 ramli intel core 2 duo işlemcili ve oldukça eski bir nvidia ekran kartlı,500 gb hdd li bir pc de w10 nasıl çalışır iş görür mü şuan 4 gb lık laptop kullanıyorum w 10 kurulu ram kullanımı biraz fazla gibi bu eski masaüstü pc de sorun yapar mı? format atacam ona göre w10 kaldırmaz sorunlu olursa w7 kuracağım cevaplarınızı bekliyorum şimdiden sağolun....
bende 2,5gb ram pentium d 820 2.80ghz cpulu pcde canavar gibi çalışıyor...

Özlemişim bu mesaj'ı :)
sadece 1 haftalık cezaydı geçti...
https://rufus.akeo.ie/downloads/rufus-2.6.exe
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Bende tamamen gittin zanettim :( dipnot : bu mesajı başka biri görüpde bunun kız arkadaşı demeyin :) erkeğim merak etmeyin :) kafiye oldu la :D

Rufus'u indirdim'de, linux mint 17.3 kaldı haydi bakalım internet yapıp indirmeye çalışacam inşallah, nezaman? para yeterse :D

Arkadaşlar yok mu fikri olan yardımlarınizi bekliyorum

Bekle senin çözümünü biliyorum :)

Al sana çözüm adamlar beleş dağıtıyor :D
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

forum.shiftdelete.net/windows-10/450123-windows-10-iso-indir.html Sen bu linke gir sinir hastası olacağım! link kırılmışta, düzenlim dedim, linkin harfini silmişimde :)

Çözümü verdiğini görmedim kardeş yanlış oldu :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
vista'yı bine katlar 10 denek hdd ile deniyorum 10 son nokta...