Windows 10 Ana Konu

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Şöyle bir sorum olacak. Bende lisanslı windows 8 var. Sıfırdan windows 10 kurup lisansı girsem kabul eder mi? Yoksa windows 8 kurup DVD/USB ile windows 10 mu kurmalıyım?

keymey girmiyon yükseltme yaptıysan kur keyi atla ile geç kuru tamamla ilk açılışta da ister atla ayarla oturumunu microsoft hesabını ekle kendi etkinleşiyor key girmen gerekmiyor hdd değişsede aynı şekil kur iki hdd de denedim oluyor ama farklı anakart ile olmuyor anakart değişirse telefonlu olay gerek.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
3 gb'lık yükseltme güncellemeleri ahım şahım bir şey değiştirmiyor sanırım.

Yükseltmeleri ertele seçeneğine devam...

Aksine birçok şey değişmiş ve daha stabil hale gelmiş güncelleme yüklenirken format atar gibi yeni bir sistem kuruluyor ama dosyalarınız kaybolmuyor elbette önemli bilgileri her ihtimale karşı yedeklemekte fayda var.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Beyler dediğinizi yaptım ama yinede silmiyor baska çözümü var mi ?

Silinir, normal olarak taradıktan sonra değil "sistem dosyalarını temizle"ye tıkladıkladıktan sonra tekrar tarayacak ve karşına gelen ekranda tüm kutucukları işaretleyip sil diyeceksin. Bu şekilde yaptıysan silinmemesi gibi bir ihtimal söz konusu değil.

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Silinir, normal olarak taradıktan sonra değil "sistem dosyalarını temizle"ye tıkladıkladıktan sonra tekrar tarayacak ve karşına gelen ekranda tüm kutucukları işaretleyip sil diyeceksin. Bu şekilde yaptıysan silinmemesi gibi bir ihtimal söz konusu değil.
Sildim kardeş disk temizlemeyi 2 kere çalıştırınca silindi teşekkür ederim.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
MediaCreationTool ile iso dosyasını indireceğim ama pro sürümü hangisi oluyor acaba ?
52OBNj.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilgisi olan yok mu ?

Güncell

Güncell

berkayaykac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 10 kullaniyorum ve adobe photoshop cc yükledim ama 2-3 hafta açildi ve şuan yönetici olarak çaliştirsamda açilmiyor.lütfen cevappp

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
MediaCreationTool ile iso dosyasını indireceğim ama pro sürümü hangisi oluyor acaba ?
52OBNj.png

Bilgisi olan yok mu ?

Güncell

Güncell
En baştakini seç içinde home ve pro otomatik geliyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bu sistem ve sıkıştırılmış bellek nedir bir anda diskte boyutu artıyor sonra azalıyor ?

Ayrıca performans artışı için ne yapabilriiz oyunlarda

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
windows 10 32 bit'i 64 bit yapmanın bir yolu var mı kırılmış bir windows 7 üzerinden güncelleme yaptım oda 32 bitmiş windows 10 32 bit olarak geldi değiştirme yolu var mı yoksa en baştan 64 bit'lik bir sistem üzerinden mi güncelleme istemem lazım ???

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
windows 10 32 bit'i 64 bit yapmanın bir yolu var mı kırılmış bir windows 7 üzerinden güncelleme yaptım oda 32 bitmiş windows 10 32 bit olarak geldi değiştirme yolu var mı yoksa en baştan 64 bit'lik bir sistem üzerinden mi güncelleme istemem lazım ???

Hocam direk 64 bit win10 kurun zaten daha önce yükseltme ile etkinleştirilmiş win10 olduğu için nete bağlandığında kendiliğinden etkinleşir

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Hocam direk 64 bit win10 kurun zaten daha önce yükseltme ile etkinleştirilmiş win10 olduğu için nete bağlandığında kendiliğinden etkinleşir
bu Microsoft ta paylaşılan kurulum yardımcısı üzerinden 64 bit indirip kursam yeterli olur yani doğru mu anladım ?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Abi sen 32 bit keyini aynı sürüm 64 bit de gir sorun olmaz.
tamam deneyeceğim teşekkürler

Evet kurulum bittikten sonra pc nete bağlandığı anda kendini windows etkinleştirir.

Buradan direk iso dosyasını indirebilirsiniz: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

yükleyip deneyeceğim umarım sonuç başarılı olur bilgi veririm sağolun

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Evet kurulum bittikten sonra pc nete bağlandığı anda kendini windows etkinleştirir.

Buradan direk iso dosyasını indirebilirsiniz: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench
denedim maalesef kurulum gerçekleşmedi sahip olduğum anahtar 32 bit içinmiş 64 bit kurulumunu desteklemiyor dedi bana windows 7 64 bit lazım ama windows 7 nin en üst sürümü onu bir yerlerden bulup indirip cracklayip öyle windows 10'a yükseltirsem istediğim gibi birşey olacak anlaşılan

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
denedim maalesef kurulum gerçekleşmedi sahip olduğum anahtar 32 bit içinmiş 64 bit kurulumunu desteklemiyor dedi bana windows 7 64 bit lazım ama windows 7 nin en üst sürümü onu bir yerlerden bulup indirip cracklayip öyle windows 10'a yükseltirsem istediğim gibi birşey olacak anlaşılan

Buyur hocam buradan indirebilirsin
[h=2]Windows 7 Ultimate SP1 Turkish 64 Bit[/h]

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hocam, kurulumda değil anahtari windows masaüstüne gelmiş durumda iken girin anahtari.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166

indirmeye başladım teşekkürler, iso'nun için de crack mevcut mu ?

Hocam, kurulumda değil anahtari windows masaüstüne gelmiş durumda iken girin anahtari.

üstat kuruluma başlayamıyorum bile mevcut sistem 32 bit olduğu için 64 bit kuruluma müsade etmiyor şimdi @M.E 'nin verdiği windows 7 yi indiriyorum kurulum yapıp tekrar yükselteceğim umarım sorunsuz hallederim

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96

üstat kuruluma başlayamıyorum bile mevcut sistem 32 bit olduğu için 64 bit kuruluma müsade etmiyor şimdi @M.E 'nin verdiği windows 7 yi indiriyorum kurulum yapıp tekrar yükselteceğim umarım sorunsuz hallederim

Hocam iso msdn yani el değmemiş sürüm.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Hocam iso msdn yani el değmemiş sürüm.
ozaman bana serial lazım demi yükseltme yapmak için yoksa msdn den direk yükseltme yapılıyor mu geliştiriciler için yayınlanan sürüm demi bu ? Buarada [MENTION=459817]M.E[/MENTION] seni bunaltıyorsam kusura bakma çok bilgim yok bu konular da

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
ozaman bana serial lazım demi yükseltme yapmak için yoksa msdn den direk yükseltme yapılıyor mu geliştiriciler için yayınlanan sürüm demi bu ? Buarada @M.E seni bunaltıyorsam kusura bakma çok bilgim yok bu konular da
Hocam daz loader ile win7'yi etkinleştirin sonra da indirdiğiniz win10 iso dosyası ile yükseltin bu kadar.
Win7'yi kurulumdan sonra güncellemeleri kapatın o şekilde win10'a yükseltin :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Tamam abi bildirirsin buraya elimden geldiği kadari ile yardimci olurum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hocam daz loader ile win7'yi etkinleştirin sonra da indirdiğiniz win10 iso dosyası ile yükseltin bu kadar.
Win7'yi kurulumdan sonra güncellemeleri kapatın o şekilde win10'a yükseltin :)
Windows 7 de zaten etkinleştirilme es geçilebiliyor. Fakat sorun şu, orjinal olmayan bir işletim sistemini nasıl update edecek ? Elle mi kurulum yapacak ?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Windows 7 de zaten etkinleştirilme es geçilebiliyor. Fakat sorun şu, orjinal olmayan bir işletim sistemini nasıl update edecek ? Elle mi kurulum yapacak ?

Win10'a yükselttikten sonra orjinalden bir farkı kalmıyor ki yani güncelleme sıkıntısız yükleniyor