ScienceNET
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Nvidia, 355.60 güncellemesini yayınladı.
Airties kullanıp da -192.168.2.1- modem arayüzüne girebilen var mı? W10'da hiçbir tarayıcıyla* modem sayfasına giremiyorum.
*Sadece Mozilla 6.0 açıyor. (Rastgele kurmuştum bunu da)
Selamlar Arkadaşlar,
HP Pavilion g6-2212et için win 10 güncellerken ufi silinmeden yapılabiliyor mu? ben güncellemeyi iso üzerinden yapmak istiyorum bu yöntemde recovery silinmeden yapınca yarın yeniden recovery ile geri döndüğümde yeniden update yapıp mı yükselteceğim.
Airties kullanıp da -192.168.2.1- modem arayüzüne girebilen var mı? W10'da hiçbir tarayıcıyla* modem sayfasına giremiyorum.
*Sadece Mozilla 6.0 açıyor. (Rastgele kurmuştum bunu da)
Bu windows 10 adam akıllı bir serial vermeyecek mi? Şu anda Speccy ile baktım herkese verilen standart bir key görünüyor..! Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar, ben rezervasyonumu zamanında yaptım, fakat windows 10 henüz kurmamıştım, sağ alt kısımda windows amblemi de vardı tıkladığımda şimdi yükle geliyordu, şuan windows 8.1. kullanıyorum, bilgisayara bir virüsün bulaşması sonucu ve combofix'in bu sürümde çalışmamasından dolayı bilgisayara format attım, atınca da C'ye inen windows 10 dosyaları ve sağ alttaki rezervasyon kutucuğu gitti, windows update'de güncelleştirme olarak win10 var 2.5 gb fakat indiriyorum hiç indiği hakkında bir bilgi yok. C'de dosyaları gizli olanları göster dediğim halde win10 dosyası yok nereye iniyor bu, iniyor mu? Bir yardımcı olacak var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 12650
Kms activator..İstemekle oluyorsa ne güzelİstiyorum nasıl oluyor peki ?
Windows 10 ile artık microsoft key aktifleştirme sistemini değiştirdi. Yükseltme ile geçtiysen key'ini öğrenemezsin. Tek yolu Windows 10 kutulu lisans
şöyle birşey var 32bit masa üstüne kurdum lisans herkese dağtılanla aynı fakat 64 bit laptop a da win 10 kurduk onun keyine bakıyorum benimkinden farklı. ???
Ordakini kurma hocam. Eski ve yanlış sürücü yükleniyor. Kuracağınız sürücüleri mutlaka üreticinin sitesinden indirin.Güncelleştirmelerde Advanced Micro Devices, Inc. driver update for AMD... görünüyor.
AMD sitesindekinden yeni değildir herhalde bu.
Ordakini kurma hocam. Eski ve yanlış sürücü yükleniyor. Kuracağınız sürücüleri mutlaka üreticinin sitesinden indirin.
Benim kart R7 265 eski nesildeki 7850'nin yenilenmiş hali, Windows 10 otomatik sürücüleri kurduğunda pc kartı 7850 imiş gibi okudu. Tamam yenilenmiş hali ama aynı kartlar değil. Ayrıca nasıl oluyor da AMD'nin sitesindeki sürücüden yeni sürücü buluyor windows? Yeni sürücü varsa kendi sitesinde olur, yoksa zaten öyle bir sürücü yoktur.Bana AMD sürücü güncellemesi geldi kurdum sıkıntı olmadı. + Güncelleme ile gelen sürüm AMD nin sitesinde kinden daha yeni![]()
Benim kart R7 265 eski nesildeki 7850'nin yenilenmiş hali, Windows 10 otomatik sürücüleri kurduğunda pc kartı 7850 imiş gibi okudu. Tamam yenilenmiş hali ama aynı kartlar değil. Ayrıca nasıl oluyor da AMD'nin sitesindeki sürücüden yeni sürücü buluyor windows? Yeni sürücü varsa kendi sitesinde olur, yoksa zaten öyle bir sürücü yoktur.
Tekrar söylüyorum ne olursa olsun sürücüleri her zaman ürünün üreticisinin sitesinden kurun.