- Reaksiyon puanı
- 1,117
Windows 10'da font yüklemekte problem yaşıyorsanız Windows Güvenlik Duvarını aktif etmeniz yeterli.
İlginç bir sorun.
İlginç bir sorun.
Adamlar çok şanslı..
HP dv6 kullanmaktayım(laptop).
Ekran kartımın driveri yüklü olduğu halde ekran kartım çalışmıyor galiba. Onboard kart çalısıyor. Neden derseniz Return To Castle Wolfenstein'da bile kasıyor siz düşünün.
Win 7'de GTA 4'ü bile rahat oynamisken(orta ayarlarda) 10 yillik oyunda nasil kasabilir ?
Ayrica laptopu acinca fan son hizda calisiyor. CPU en az 75-80 derece..
Hele birseye girince 90-95.....
Sonra wifi'yi de açamamaktayım....
Harici ekran kartına geçiş yapamıyorsan zaten dahili ekran kartı ile oyunlarda kasması normal.
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı. Windows 10 u tekrar kurdum, bu sefer temiz kurulum için windows 10 pro sürümünü torrentten indirip usb bot şeklinde kurdum. ve şöyle bir problemim oluştu:
leptopun altındaki product key i girince etkinleştirmeyi kabul etmedi. daha önce windows 7 home kuruluydu ve rezerve gelince otomatik olarak etkinleşmişti windows 10. ama bu şekilde yapınca olmadı. acaba pro sürümünü kurduğum için mi olmadı?
ben de illegal yol arayarak bir exe dosyası indirip etkinleştirdim ve oldu. sistemden baktığımda "Windows 10 enterprise" yazıyor. bu full mü etkinleşmiş oldu yoksa belli bir süre deneme amaçlı mı acaba?
Yükselterek etkinleştirdiğiniz windows 10 hangi sürümdü? Pro -Single Language?
Bildiğim kadarı ile etkinleştirdiğiniz windowsu yükleyip kendi hesabınızla tekrar açtıktan sonra internete bağlanınca kendisi etkinleşiyor.
Ayrıca makine etkinleştimi diye kontrol için
Komut istemciyi(cmd) açtıktan sonra slmgr /xpr yazarak bakabilirsiniz.
yükselterek kurduğum windows 10 sümüne hiç bakmadım ama yükeltmeden önce windows 7 home edition yüklüydü leptopta.
dediğiniz şekilde kontrol ettim, 25.02.2016 tarihinde toplu etkinleştirme sona erecektir diyor![]()
Windows 7 Home sürümleri, Windows 10 Home Single Language sürümüne yükseltilmiş.
Which edition of Windows 10 will you get for free? - CNET
Windows 10 Home Single language yüklersen kendi kendine etkinleşir diye düşünüyorum.
İşin garip tarafı ben windows 8.1 pro yüklü bilgisayarımı kms ile etkinleştirdim ve sonrasında güncelledim. Bilgisayar windows 10 pro ve kalıcı olarak etkinleştirildi.![]()
ben de şuan o programla uğraşıyorum :d
olmadı win 10 home indirip denyeyecem![]()
Windows 7 veya 8 de kalan süre önemli değil 10 a geçtiğin zaman zaten tam sürüm oluyor diye biliyorum benKMS normalde süresiz etkinleştirmiyordu zaten.Etkinleştirip windows 10'a güncellerken bi yanlışlık oldu herhalde ki tam sürüm windowsum oldu.
![]()
Windows 7 veya 8 de kalan süre önemli değil 10 a geçtiğin zaman zaten tam sürüm oluyor diye biliyorum ben![]()
Kardeşim bir hatan var. DreamSpark' ta Win10 var. Şahsen ben 30 Temmuzdan beri kullanıyorum. Windows 10 Education diye geçiyor.Hatta link vereyim ben sana.Dreamspark'a hala W10 gelmedi ya. W10'u özledim.![]()
Bu Premium üyelikler için olabilir mi? Çünkü dreamspark hesabı ile giriş yapamadım.Kardeşim bir hatan var. DreamSpark' ta Win10 var. Şahsen ben 30 Temmuzdan beri kullanıyorum. Windows 10 Education diye geçiyor.Hatta link vereyim ben sana.
http://onthehub.com/download/free-software/windows-10-education-for-students/
Bu arada Felicity Smoak candır <3 <3 <3