Windows 10 Ana Konu

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Windows 10'da birkaç oyun oynadım. (En güncel Nvidia sürücüleri kurulu tabiki) Gayet akıcı ve rahat oynanıyor.
Dikkat ettiğim bir şey oldu, Diablo 3 ve Hearthstonr, HDD'den çalışırken kasılma problemleri vardı. SSD'ye taşıyınca düzeldi.

Pencereleri şeffaf nasıl yapıyoruz. ?

Şeffaf yapılamıyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler chrome neden 10 u desteklemiyor ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Windows 10'da birkaç oyun oynadım. (En güncel Nvidia sürücüleri kurulu tabiki) Gayet akıcı ve rahat oynanıyor.
Dikkat ettiğim bir şey oldu, Diablo 3 ve Hearthstonr, HDD'den çalışırken kasılma problemleri vardı. SSD'ye taşıyınca düzeldi.

Şeffaf yapılamıyor.

Hocam bendede nvidia varda denetim masasını açabiliyorum sadece bu masaüstü programı vardı adını unuttum orayı açamıyorum yok bendemi sorun var yoksa böylemi artık

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Beyler chrome neden 10 u desteklemiyor ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam bendede nvidia varda denetim masasını açabiliyorum sadece bu masaüstü programı vardı adını unuttum orayı açamıyorum yok bendemi sorun var yoksa böylemi artık

Geforce Experience programı mı?
Windows güncellemesiyle yüklenen Nvidia sürücüsünde bulunmuyor. Şuradan indirip güncelle: Drivers - Download NVIDIA Drivers

Sadece programı kurmak istersen de şuradan indirebilirsin: GeForce Experience Tweaks your Game Settings Automatically | GeForce

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 4 gün önce rezerve ettim ancak halen tık yok. Biraz daha beklemeli miyim yoksa site'deki yollardan birine başvursam mı?

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
startisback lisansı almayı düşünüyorum, gerçeğe en yakın başlat menüsü

thuux4U.jpg

Görüntüyü hangi servise yüklediniz? imgur mu?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bende de açılmıyormuş :mrgreen: Yeni farkettim.

ee nasıl olcak şimdi bu iş hiçbir türlü açılmadı bende sildim tekrardan en son sürüm sadece driveri yükledim fakat hiçbir şey anlamadım nerden alacağım güncellemeyi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Arkadaş kürekli win7 ultimate sisteme deneme amaçlı w10 kurdu hatta kendi içinden de sıfırlama yaptı fakat sistem özelliklerine baktığımızda windows etkinleştirildi yazıyor :w00t: Bu normal mi ?

Solucan

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
35
Arkadaş kürekli win7 ultimate sisteme deneme amaçlı w10 kurdu hatta kendi içinden de sıfırlama yaptı fakat sistem özelliklerine baktığımızda windows etkinleştirildi yazıyor :w00t: Bu normal mi ?
evet normal bendekide crack liydi ve yükseltti. Windows güncellemeleri arasında kötü casus yazılım engelleme programını yüklü değilse bunu anlayamaz ve seni lisanslı sanar rezerve /deneme hepside gelir : )

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Peki bu şekilde lisans sorunu yaşamadan kullanabilir mi ?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Çalıştır--->cmd

slmgr/xpr

yazınca kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor mu

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Metro uygulamaları kendi kendine kapanıyor örneğin officeyi edinin ,filmler ve tv gibi diğerleri çalışıyor nedenini bilen var mı?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Arkadaşlar bende enteresan bir problem var. Windows 10 yaptığım ayarları hiç bir şekilde kaydetmiyor. pc yi kapatıp açtığımda eski haline dönüyor. mesela masaüstünde dosyaları yer değiştiriyorum, kapatıp açtığımda yine yerleri eski haline dönüyor. Daha büyük sıkıntıyı ise ultrabook'un ise Synaptics touchpad'inde yaşıyorum. kaydırma ayarlarını istediğim gibi ayarlıyorum ama yine pc yi kapatıp açınca eski haline dönüyor. windows 7 yi dönmeyi düşünmeye başladım şimdiden. :S

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
W10 canı sıkıldıkça sorun çıkarıyor. Arama sorununu çözdüm diye seviniyordum şimdi de Edge açılmıyor. Daha doğrusu açılır açılmaz kapanıyor. Bunu da çözerim sonra başlat menüsü açılmaz kesin. :D

Nette çözümler arıyorum, aynı problemleri yaşayan birçok kullanıcı var.

Toplu güncelleştirmeleri -gelecekse tabii- bekleyeyim en iyisi.

serdar_can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba ben lisanslı Windows 8 kullanıcısıyım Windows 10 nu rezerve ettikden sonra Windows 10 na yülkseltme olarak kavuştum ve etkinleştirme sorunsuz oldu ve 2 gün sonra bilgisayarıma indirdiğin iso Windows 10 nu DVD ye yazdım ve formatlayarak temiz kurulum yaptım diriverleri kurdum ve etkinleştirmede sorun varmı diye kontrol ettim sorunsuz etkinleşti şu anda Windows 10 pro yu lisanslı olarak kullanıyorum win 7 ve win 8 lisansı olanlar yükseltmeden sonra temiz kurulumda lisans sorunu yaşamıyor herkese iyi forumlar.

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
herkese merhaba ben lisanslı Windows 8 kullanıcısıyım Windows 10 nu rezerve ettikden sonra Windows 10 na yülkseltme olarak kavuştum ve etkinleştirme sorunsuz oldu ve 2 gün sonra bilgisayarıma indirdiğin iso Windows 10 nu DVD ye yazdım ve formatlayarak temiz kurulum yaptım diriverleri kurdum ve etkinleştirmede sorun varmı diye kontrol ettim sorunsuz etkinleşti şu anda Windows 10 pro yu lisanslı olarak kullanıyorum win 7 ve win 8 lisansı olanlar yükseltmeden sonra temiz kurulumda lisans sorunu yaşamıyor herkese iyi forumlar.

Küçük bir hatırlarma; Windows 10 Home'a yükseltme hakkın varsa ISO yoluyla Pro yüklersen etkinleşmez, yada tam tersi :D

serdar_can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Küçük bir hatırlarma; Windows 10 Home'a yükseltme hakkın varsa ISO yoluyla Pro yüklersen etkinleşmez, yada tam tersi :D

ben win 8 pro lisanslı kullanıcısıyım hali ile win10 proya terfi ettim ve dediğim gibi yükseltmeden sonra temiz kurulumda etkinleştirmede sorun yaşamadım

ByCehenneM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba . Wİn 7 den yükseltme yaptım 10 pro ya yükseltmeden sonra sıfırlamak istedim sürücüleri de sil olanı seçtim %25 lerde yeniden başladı ve " an operating system wasn't found. Try Disconnecting any drives that don't contain an operating systyem. "
ctrl+alt+del to restart uyarısı alıyorum ne yapmam gerek ? tekrar win 7 mi yükleyip yükseltme yapmam gerek ?

mutluçocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba, ben windows 10'u kurarken sorun yaşıyorum. iso dosyasını kullanarak güncellemeyi deniyorum ve karşıma fotodaki ekran çıkıyor.