Windows 10 açılmıyor

Cihangiravvuran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yaklaşık bir ay önce bilgisayarı formatla Windows 10 pro yaptırdım arkadaşıma daha sonra bundan iki gün önce CCleaner ile aynı dosya bulucu açtığımda Windows crash Verdi ve yeniden başlatıp durdu bu sonrasında düzelmişti bugün yine gelip açtığımda durmadan bunu yapmaya başladı sonra yine açıldı ve ilk ekran olarak mavi ekranın üstünde kullanıcı adı veya parola hatalı yazıyordu tamam dryince şifreyi sordu yazdım ama hoşgeldiniz ekranında takılı kalıyor çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi

BlackTSix

Asistan
Reaksiyon puanı
122
İkincil programlar bazen Wİndows bileşenlerini silebiliyor. Son kullanıcı değilsen kayıt defterinden düzeltebilirsin ancak tecrüben yoksa en hızlı ve kesin çözüm temiz bir format.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
İşletim sistemi hasar görmüş. Yeniden kurulum kesin çözüm olabilir.
Masaüstüne ulaşabiliyorsanız yapılabilecek işlemler var ama hata sonrasında tekrarlanabilir.

enescaglayan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hata vermedi ama hoşgeldinizde kaldı açılırsa ne yapabilirim
Merhaba Cihan,

Bilgisayar açılırken windows logosunu görüyorsun. Onu gördüğün an pc yi kapa ve yeniden aç. Belki olmassa yeniden dene. Ve windows düzeltici geldi ordan bilgisayara recovery atabilirsin eskiyken bilgisayarım bozuldu vallahi windows 7 de hemde düzeltti ilk yapman gereken budur tamammı hemen yap şimdi 3 de 2 şansla düzelir yap bahayım şimdi