Windovs XP CD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ztan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şunu hep merak ettim de sizlerden fikir almak istedim: Şuan bilgisayarımda Windovs XP yüklü. Orjinaldir, epeydir kullanıyorum. Yalnız cd filan hep kayıp. Key filan da bir yere kaydetmemiştim. Bilgisayarımdaki sistemi kaydedebilir miyim bir cd ye? Problem olursa o cd den kurmak için. Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler.

ztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkür ederim, hemen inceliyorum.

ztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu program ücretli galiba. Deneme sürümünde kısıtlama varmı acaba? Veya aynı işi yapan free program varmıdır? Teşekkürler.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
alternatif programlarla windows'unun key ini öğrenip herhangi kopya bi windows cd si ile yükleme yaparken kendi orjinal key ini girersen de windows'un orjinal olur hem hak falan da olmaz ne de olsa daha önce parasını verip key'ini almışsın.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Buradan bu ücretsiz programı indirip çalıştırın.Kurulum gerektirmez.PC'nizde yüklü şifreli tüm programların şifresini gösterir.Bir kağıda not etin şifrenizi.

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orjinalse Microsoft destek hattını arayarak xp'deki seri numarasını vererek seri numaranı ögrenebilirsin.

0212 3366999

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
keyfinder programı işini fazlasıyla görecektir link vermişler zaten.

Reaksiyon puanı
189
bilgisayar üzerine yapışık olması gereken lisans etiketi eğer yapışık değilse ve kayıpsa yasal açıdan lisanssız kullanıcı sayılırsın... yoksa çok problem değil. keyfinder ile key i al sonra sistemi istediğin gibi kur...

ztan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. Tavsiyeleriniz doğrultusunda problemimi çözdüm. Teşekkürler.