• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windos 8 hakkında yardım lütfen ??

Turkuazan

Öğrenci
Katılım
21 Şubat 2012
Mesajlar
59
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
merhaba arkadaslar ben merakıma yenik düşüp win 8 kurdum fakat şuan bilgisayarımda ne nvidia var ne directx vs vs her yer boşaldı indirip kurmak isitoyurm hiçbirşey kuramıyorum bilgisayarıma sap gibi kaldım böyle ne yapmamlazım acaba yardım edermsiiniz ??
 

muratflash

Rektör
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
13,803
Reaksiyon puanı
511
Puanları
3,293
W8 sürücüleri tanıyor benim ATİ Radeon hd 4800 series ekran kartı driverinı Windows update ile kurdum... Windows updatei bi çalıştır bakalım ne diyecek??
 

re13el

Dekan
Katılım
28 Şubat 2011
Mesajlar
9,137
Reaksiyon puanı
114
Puanları
243
NVIDIA, Windows 8 CP işletim sistemi için bir güncelleme yayınlamadı. Kullanıcılara R295.73 sürücüsünü indirmelerini öneriyor. İlgili konudan sürücü indirme adreslerine ulaşabilirsiniz. http://shiftdelete.net/indir-geforce-295.73-whql-surucu-cikti-35164.html

Nvidia r295.73 sürümünü öneriyor demişsinde neden aynı sürücünün windows 7 ve windows 8 sürümleri nvidianın sitesinde var?
çünkü bende windows 7 için olanı varken bir de windows 8 olanı indirdim :) boş yeremi indirdim acaba ? :D
 

octavarium

Doçent
Katılım
27 Eylül 2010
Mesajlar
743
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
Boşuna değil, doğru yapmışsınız. Windows 8 için ayrı, Windows 7 için ayrı.. Windows 8 CP yüklü bilgisayara 7'nin sürücülerini kurarsanız "Bu işletim sistemi ile uyumlu değil" gibi bir mesaj alıyorsunuz. Dediğim gibi Windows 8 CP kullananlara yönelik böyle bir açıklama geldi.
 

re13el

Dekan
Katılım
28 Şubat 2011
Mesajlar
9,137
Reaksiyon puanı
114
Puanları
243
tamamdır o zaman boot loader ekranınıda kaldırdım pc süper oldu tuşa bas direk açılsın gibi oldu :D
 
Üst