- Konuyu başlatan
7100 kullanmadığından yada hatalı inmiş olabilir verdiğim linkten bidaha indir.arkadaşlar ben windows 7 yi kurdum install languages ,browse bölümünden se7en_tr.cab dosyasını gösteriyorum ama kabul etmiyor neden olabilir.
7100 kullanmadığından yada hatalı inmiş olabilir verdiğim linkten bidaha indir.arkadaşlar ben windows 7 yi kurdum install languages ,browse bölümünden se7en_tr.cab dosyasını gösteriyorum ama kabul etmiyor neden olabilir.
kerimcem kardeşim hata benden kaynaklanıyormuş dün zaten bütün günde bir acayiptim salaklığım üzerimde idi ben arşivi açıp öyle dosyayı gösteriyordum şimdi yükledim türkçeyi gayet güzel yardımlarınız için teşekkürler.ne rarı yaa dosyanın kılına dokanılmıyacak
kerimcem kardeşim hata benden kaynaklanıyormuş dün zaten bütün günde bir acayiptim salaklığım üzerimde idi ben arşivi açıp öyle dosyayı gösteriyordum şimdi yükledim türkçeyi gayet güzel yardımlarınız için teşekkürler.
not:ben yaklaşık 2 senedir vista kullanıyorum windows 7 yi daha hızlı ve yüksek performanslı bekliyordum ama beklediğimden yavaş çıktı hatta vista ile aynı diyebilirim gerçek sürüm çıktığındada böyle olursa ben kendimce windows 7 ye pek şans tanımıyorum.