Windos 7 RC orijinal türkçe paket.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben windows 7 yi kurdum install languages ,browse bölümünden se7en_tr.cab dosyasını gösteriyorum ama kabul etmiyor neden olabilir.
7100 kullanmadığından yada hatalı inmiş olabilir verdiğim linkten bidaha indir.

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
7100 kullanıyorum ve verdiğin linkten indirdim 2 defa hemde.

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
32 bit tam olarak şu hatayı veriyor.
pencereler, belirtilen yerde herhangi bir geçerli dil paketleri bulamıyor; farklı bir yer deneyin.​

siz se7en_tr.cab dosyasının tümünümü gösteriyorsunuz yoksa dosyanın içinde bir sürü klasör ve dosya var o dosyalardan birinimi gösteriyorsunuz.​

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaaa c: bi klosor aç at oraya cabı içini goster dostum yuklerken...ilginçç baklaımm

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
söylediğin herşeyi yaptım hep aynı uyarırıyı veriyor.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla ilk dafa sende oldu başka fikri olan varsa soylesin yada entegreli olan divd yi indir..bilemiyorum..

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
.cab dosyasının bulunduğu ana dizini göstereceksin dil yükleme penceresinde. masaüstünde ise c:\users\kullanıcıadı\desktop mesela. sen en temizi c:\dilpaketi.cab şekline getir dosyayı sonra c:\ yi göster dil yükleme penceresinden. eger görmüyorsa paketi senin sürümünde bir sıkıntı vardır.

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
siz windows 7 kurduktan sonra biilgisayarda hangi işlemleri yapıp türkçe peketi yüklediniz,update falan yaptınızmı yoksa direk olarak paketimi kurdunuz. ben windows 7 yi kurduktan sonra kendi otomatik birkaç driver yükleyip kurdu sonra ben paketi yüklemeye çalıştım acaba bununla ilgisi olabilirmi.

ozgurfeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7'nin 32 bitlik versiyonunu torrentlerden indirerek kurdum. Bu versiyonu nasıl etkinleştirebilirim...:helpsmilie:

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben bugün microsoft un kendi sitesinden indirdim,bilemiyorum artık bendeki sürümle farklımı ama kontrol ettim forumda paylaşılan sürümle aynı birebir ama içinde değişiklik varmıdır orasını bilemiyorum.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
failed mi yazıyoo kabulmü etmiyoo...

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
windows cannot **** any valid language packs at the specified location;please try a different location.

aynen yukarıda yazdığım gibi hyper arkadaşın yazdığı yoluda denedim oda olmadı.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla kardeşim bugün puplic indiren herkeze yuklettirdim sorun yok zaten düşen isoyla dağıtılan iso birbirinin ikizi copyası bi fark yok yani başka biyerden indir paketi netinde problem var hatalı indiriyoo olabilir..

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2jccyaf.png

aldığım uyarı aynen bu.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dilpaketini bitişik yaz bi klosore atıp dene

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum olmadı yine tekrar birdaha indiriyorum dil paketini ama yine olmayacak pek zannetmiyorum olacağını okadarda uğraştık boşu boşuna son kez deneyeceğim olmazsa vistaya döneceğim tekrar ne yapalım artık microsoft orjinal türkçeyi çıkardığı zaman onu kullanırız.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
genelde yanlış inmenin hatası o ama tekrar indir başka bi tarayıcıdan ama sorun sizden kaynaklanmakta ne pakette nede dağıtılan 7100 de uyumsuzluk yok...

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
deneyeyim bakalım ama diğer bütün dosyaları bu zamana kadar sorunsuz bir şekilde mevcut tarayıcım ile indirmiştim bundada bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum denemekte fayda var.

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dostum sen rar arşivini açarken hangi sürümü kullandın bendeki sürüm biraz eski olabilir belki rar eksik yada hatalı çıkarıyor olabilir.

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne rarı yaa dosyanın kılına dokanılmıyacak

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz önce 7100 ü indirip kurdum...

Türkçe dil dosyası kusursuz çalışıyor...

guvenx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kurdum kusursuz teşekkürler

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Muhteşem oldu. Tavsiye ettiğiniz win7 türkçe dil paketini 64 bit işletim sistemine kurdum. Muhteşem ya sanki anadan doğma Türkçe.

Ben 64 bit kurdum ama bende Toshibe Satallite A200 İntel Centrino Core2 Duo T7500 2.20 Ghz 3GB Ram Ati HD 2600 Bu sistem 64 bit destekliyormu bilmiyorum. sorunsuz gibi çalışıyor ama... Bilen varsa lütfen Yardımcı olurmusunuz.

burak44525

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...
tahnks...

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne rarı yaa dosyanın kılına dokanılmıyacak
kerimcem kardeşim hata benden kaynaklanıyormuş dün zaten bütün günde bir acayiptim salaklığım üzerimde idi ben arşivi açıp öyle dosyayı gösteriyordum şimdi yükledim türkçeyi gayet güzel yardımlarınız için teşekkürler.

not:ben yaklaşık 2 senedir vista kullanıyorum windows 7 yi daha hızlı ve yüksek performanslı bekliyordum ama beklediğimden yavaş çıktı hatta vista ile aynı diyebilirim gerçek sürüm çıktığındada böyle olursa ben kendimce windows 7 ye pek şans tanımıyorum.

307kd

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kerimcem kardeşim hata benden kaynaklanıyormuş dün zaten bütün günde bir acayiptim salaklığım üzerimde idi ben arşivi açıp öyle dosyayı gösteriyordum şimdi yükledim türkçeyi gayet güzel yardımlarınız için teşekkürler.

not:ben yaklaşık 2 senedir vista kullanıyorum windows 7 yi daha hızlı ve yüksek performanslı bekliyordum ama beklediğimden yavaş çıktı hatta vista ile aynı diyebilirim gerçek sürüm çıktığındada böyle olursa ben kendimce windows 7 ye pek şans tanımıyorum.

7100 sürümü bana da biraz hatta vista vari bir şekilde yavaş geldi. Daha önceki sürümler çok daha hızlıydı sanki... Umarım Final sürümü eski sürümler gibi hızlı olur... Bu haliyle pek vistaya alternatif olamazz...