windos 7 home premıum key

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canözdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar wındows 7 home premıum 32 bıt acıl key lazım bu konuda bırcok sıtede yazılanları gırdım ama hep uyumlu dıl dıyor yardım ne olurrrrrrrrrrrrr hep 27 gun kaldı uyarıyo saon 27 gunum ne yapmalıyım:huh:

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
key paylaşımı yasak ama sana küçük bi tüyo. google amcaya loader nedir diye bi sor bakalım ne cevap verecek...

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Forum Kurallarını okuman dileğiyle.

canözdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilginize tesekkurler

---------- saat 00:28 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:25 eklenmişti ----------

acıkcası ılk kez boyle bır sıteye uye oldum arastırdığımda biı konu bu sıteye benı yonlendırdı ve bu sıteden bır uyenın yuksek adette key yazıp bırıne yazdığını gördum uye olmayı denedım cesaretım ondan uzgunum arkadaslar :((

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
ilginize tesekkurler

---------- saat 00:28 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:25 eklenmişti ----------

acıkcası ılk kez boyle bır sıteye uye oldum arastırdığımda biı konu bu sıteye benı yonlendırdı ve bu sıteden bır uyenın yuksek adette key yazıp bırıne yazdığını gördum uye olmayı denedım cesaretım ondan uzgunum arkadaslar :((

Önemli değil ancak böyle bir key paylaşımı olmuşsa bile o üye banlanmış ve uzaklaştırılmıştır.Burada herhangi bir şekilde yasal olmayan birşey bulamazsın.Aramıza hoşgeldin.

canözdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkur ederım kurban bayramında goggle un kurbanı oldum :))

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
illegal paylaşım ve istekler yasaktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...