Win8 Laptopumdaki HDD harddisk Win7 Laptopta neden dosyaları Görmüyor ?

byaliev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win8 Laptopumdaki HDD harddisk çıkardım ve yerine SDD harddisk taktım. HDD Hardiskimide Harici harddisk olarak kullanmak istiyorum.
Fakat; SDD harddiski taktığımda laptopu Win7'e çevirdim ve öle laptopa taktım. Eski HDD Harddiskte önemli dosyalarım var. Laptopa harici olarak bağlıyorum,
ama açmıyor laptopta... Veri olarak görüyür ama açmıyor nedeni ne olabilir ?

Teşekkürler Şimdiden...

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Win8 Laptopumdaki HDD harddisk çıkardım ve yerine SDD harddisk taktım. HDD Hardiskimide Harici harddisk olarak kullanmak istiyorum.
Fakat; SDD harddiski taktığımda laptopu Win7'e çevirdim ve öle laptopa taktım. Eski HDD Harddiskte önemli dosyalarım var. Laptopa harici olarak bağlıyorum,
ama açmıyor laptopta... Veri olarak görüyür ama açmıyor nedeni ne olabilir ?

Teşekkürler Şimdiden...
açmıyor derken bir ekran resmi koyar mısınız hata vs şey alıyorsanız.

byaliev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
hata yada başka bir şey vermiyor.
bu harddisk kutularından aldım ve eski hdd dimi bu kutuya takıp harici harddisk yaptım.
benim laptop formattan önce win8di.ve bu harddisk laptopta takılıydı. şimdi sdd harddisk aldım ve laptopumu win8den win7e çevirdim. harici olarak kullanacağım harddik ( eski win8deki hdd ) şimdiki win7 laptopta harici olarak bağladığım zaman aygıt yüklendi diyor ama açmıyor içini. ama özelliklerde hddnin dolu olduğunu göstiyor.

Bana denen; eski hdden win8 dosyalamasında olduğu için harici olarak wn 7 laptopuna bağladığın zaman görmez.