Win7 wireless sorunu

eemabal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar win7 kuralı 1 aydan fazla oluyor...evimin yakınında bir arkadaşımda wireless vardı istedim şifresini aldım..yaklaşık bir 10 gün falan kullandım sonra bir daha kullanamadım..ağa girmeye çalıştığımda modem in benim girmeme engel olduğu izin vermediği sorunuyla karşılaştım..ancak başka bilgisayarla aynı ağa bağlanabiiliyorum...sorun bnm bilgisayarımda ve ilginç olan başka ağlara bağlanabilmem..okulda sorun yok yada farklı bir wireless te..sadece bu ağa bağlanamıyorum...bana yardımı olabilecek arkadaşlar varsa yada aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa cevaplarınızı önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Eğer modemden yasaklandıysa girişin onu arkadaşına sorman lazım. Anladığım kadarıyla senin bilgisayarında bir sorun yok. :)

eemabal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
artık onuda düşündüm ve arkadaşıma da sordum yok bişey yapmadık diyor:) netbook la giriyorum ama notebook la giremiyorum..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
artık onuda düşündüm ve arkadaşıma da sordum yok bişey yapmadık diyor:) netbook la giriyorum ama notebook la giremiyorum..

Yine de (yanlışlıkla nasıl olacaksa) arkadaşına kontrol etmesini söyle. :) Uyarı olarak karşı tarafı gösteriyorsa senin bilgisayarında sorun yok demektir.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Aynı SSID ye sahip başka bir modeme bağlandıysan şifresi uyuşmuyor ve bağlanmıyodur. Kablosuz ağları yönet de o kablosuzu sil ve yeniden bağlan.
Aygıt sürücüsünü güncelle.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Belkide kibarca artık kullanma diyordur. :) An azından anlattıkların onu gösteriyor.

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
karakter problemleri oluyor, kullanıcı adı şifre girerken daha ilginci hiçbir neden yokken günlerce modem kullanamadığım zamanlar da oldu.
sabah çalışıyor akşam şifreyi kabul etmiyor.
genellikle modeme reset atarak sorunu çözüyorduk.

win 7 nin cilveleri yani

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
eğer aynı cihazla farklı bir kablosuz ağa bağlanıyorsan maalesef arkadaşın seni banlamıştır mac adresi değiştirme diye arat olmazsa bi onu dene bakalım :D

eemabal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sağolun defalarca sildim bağlantıyı sonra en baştan yine girdim şifreyi bağlanmaya çalıştım ama olmuyor..hadi diyelim ki mac girdi arkadaş peki neden ben başka bilgisayardan aynı ağa aynı şifreyi girince bağlanabiliyorum? beni düşündüren bu zaten..bildiğim kadarıyla mac girince sadece kayıtlı bilgisayarlar bağlanabiliyor yanlışsam düzeltin lütfen..ben arkadaştan bir reset atmasını isteyeceğim artık başka çare kalmadı

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Mac adres filter ile istersen tanımlılar girsin dersin veya tanımlılar girmesin. Tek yönlü düşünme yani. Bence bu bir sorun değil gibi geldi :)

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Mac adres filter ile istersen tanımlılar girsin dersin veya tanımlılar girmesin. Tek yönlü düşünme yani. Bence bu bir sorun değil gibi geldi :)

Mesajları takip ederken benimde aklıma bu geldi. Çok büyük ihtimalle bence modemden mac filter yapıldı. Çünkü farklı modemlere bağlanabiliyorsan veya kullanıcı profilini silip, şifreyi tekrar giriyorsan ve bağlanmıyorsa, (Windows çekirdeğinde bağlanma ile bir sıkıntı yok ise) sorun sende değildir, modemdedir. Ki çok büyük ihtimalle de Mac filter olmuştur senin mac adresi :)

torna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizdeki makine xp de aynı şifre ile kablosuz ağa bağlanmakta. Cihaza win7 kurunca kablosuz ağa bağlanamadı hatası veriyor. Başka bir yerde kablosuz ağa sıkıntısız bağlanıyor.Başka bir makinede bizim ağımıza sıkıntısız bağlanıyor. Eğer cihazda bir sorun olsa başka ağa bağlanamaz. Modem de bir sorun olsa başka cihaz bağlanamaz. Modemde mac filtreleme yok. Olsa xp kurulduğunda bağlamaz.Zaten modem ayarlarına bakıldığında bu görülüyor. Modemimiz pikatel 101. Yardım edebilen yada bir fikri olan paylaşırsa sevinirim.....