Win7 mavi ekran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan croope
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

croope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu hatayı gördükten sonra pc yi formatladım ancak yine devam ediyor. Anlamsız gelebilir ama, yüklemez olaydım, CCleaner i kurduktan sonra bu hatayla karşılaştım ama bu yüzden olduğunu düşünmediğimden formattan sonra yeniden yüklemeye çalıştım. Hoş geldiniz yazısından hemen sonra sürekli bu hatayı alıyorum ve pc kendini resetliyor. Yardımcı olabilecek var mı?

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Bu hatayı gördükten sonra pc yi formatladım ancak yine devam ediyor. Anlamsız gelebilir ama, yüklemez olaydım, CCleaner i kurduktan sonra bu hatayla karşılaştım ama bu yüzden olduğunu düşünmediğimden formattan sonra yeniden yüklemeye çalıştım. Hoş geldiniz yazısından hemen sonra sürekli bu hatayı alıyorum ve pc kendini resetliyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Tekrar format atıp CCleaneri kurmamayı denediniz mi?

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Hayır denemedim. Üşendim açıkçası ve belki başka bir çözümü vardır diye bekliyeyim dedim..
Demekki hiç kimse konuya cevap vermiyor, denemeye değer açıkcası. Eğer sistemin yeniyse Windows 10 kur, en güncel sürücüler orda olduğu için bilgisayar daha hızlı oluyor. CCleaner yerine Wise disk cleaner ve Privazer öneririm.