Win 8'li Pc'imde 1 Kullanıcılık Kaspersky var Win7 Format atsam tekrar yüklenebilirmi

umutcan4131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkda dediğim gibi Windows 8'li Bİlgisayarımda Kaspersky 2013 var ve format attıkdan sonra tekrar aynı keyle kullanabilirmiyim ? Şimdiden Teşekkür Ederim

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Nortonda şöyle birşey var oturum açıyosun internet sitesinde orada kodun duruyor hep 2 kod oluyor formattan sonra 2. sini kullanıyosun,birde programı kurunca belgelerime kodu veriyor ama kasperskyı bilmiyorum ondada sitesinde vardır büyük ihtimal.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
isterseniz xp'ye kurun..lisansınızı kullanabilirsiniz...birden fazla bilgisayarda kullanamazsınız...işim garanti olsun derseniz formata başlamadan KİS i kaldırın...birde 2013 w8le pek anlaşamıyor..w8 de ya kendi güvenliği veya PURE 3.0.......

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eğer sonradan aldıysan ve kod elindeyse dıkıntı olmayacak. yaptığı tek kontrol 1den fazla bilgisayarda çalışıp çalışmadığı.

umutcan4131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kod elimde duruyo 1den fazla bilgisayardada kullanıldığını sanmıyorum tek kullanıcı olarak böyle birşey mümkün değil sanırım teşekkür ederim çok saolun

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kod elimde duruyo 1den fazla bilgisayardada kullanıldığını sanmıyorum tek kullanıcı olarak böyle birşey mümkün değil sanırım teşekkür ederim çok saolun
bazen kullanıcılar bu hatayı yapıyor..sonuç lisans iptaline kadar gidebiliyor..butür sıkıntı yaşayanlara rastladım sık olmasada....

umutcan4131

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim çok saolun

Sherlocked

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başlıkda dediğim gibi Windows 8'li Bİlgisayarımda Kaspersky 2013 var ve format attıkdan sonra tekrar aynı keyle kullanabilirmiyim ? Şimdiden Teşekkür Ederim

Bende de Win8 ve Kaspersky 2013 var fakat yüklerken sorun çıkarıyor bende. Sende de öyle bir şey oldu mu?